Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog lesbijka

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam do was parę pytań. Poszłybyście po raz pierwszy do ginekolog, jeśli wiedziałybyście, że jest lesbijką? Czułybyście się niekomfortowo podczas takiej wizyty? Jeśli dowiedziałybyście się po jakimś czasie, że wasza lekarka jest homoseksualna zmieniłybyście lekarza?

Gość gość
Lekarzy wszelkich unikam jak ognia także tego... czysto hipotetycznie prędzej ginekolog lesbijka niż facet albo jakaś homofobka.

Gość gość
Jakbym ja miał iść do urologa (jestem facetem) i dowiedziałbym się że jest on gejem to by mi to zupełnie nie przeszkadzało a wręcz byłbym ciekaw jak się zachowa i czy zacznie mnie podrywać - było by zabawnie :)

lekarz to specjalista więc nic by mi nie przeszkadzało, nie wiem czemu pi'pka kojarzy Wam się tylko z 'dziurką' seksualną

Gość gość
Moze dla tego że przez 500+ zanim wyszło z niej dziecko penis został wsadzony tysiące razy i dawał w tym czasie przyjemność. Teraz dzieci wychodzą częściej ale i tak więcej jest przyjemności

Gość gość
Ja bym nic przeciwko lekarce lesbijce nie miała, lekarz to lekarz a jak jest to jeszcze dobra przychodnia to nie ma się czego obawiać