Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsze kobiety odemnie minimum 15 lat chcą ze mną sexu nawet mężatki... to nie

Polecane posty

Gość gość

Zaprosila mnie na piwko . . wziolem i winko portocruze Ok. wypila raczej za duzo .ja ja to facet moge raczej wypic nawet i beczke piwa .zaczela inicjowac chec na sex .to ona mnie pocalowala (ja mialem jej tylko podwiezdz alkohol) ja po 5 browarkah i pół wina z gwinta .calowalismy się razem na trawie pod jej domem ,namiętnie dotykając mojego penisa chciała więcej zdjela mi spodnie potem reszte .i zaczela to robic choc niechcialem tego . Była naprawdę dzika. Więc uleglem... doszłem w jej ustach bo to ona zaczela. ..chciała więcej . Była naprawdę mokra aż mi znów przpomnial się sex z moją ex. Miala biale majteczki. Jak pamietam. bo chciałem ja wykorzystać więcej. Dotykalem ja tam palce aż mi się sklejaly. Prawie ze weszlem w nią ale coś mnie tknelo ze to nie jest ok fair...więc się wycofalem. i musialem uciec.. ona na to ze i tak mnie w******** haha zablokowalem ja na fb i wszedzie poprostu... dzwoni do teraz to bylo 6 miesiecy od dzis 2018.08.14 kurcze nawet ja unikam na miescie . Co kobiety na to ? Do was nawet niemam zamiaru odpowiadac chodzi o plec meska. Zaraz bedzie ze c**a jestes a nie chlop i ****aj co sie da. hah przezyj cos podobnego..Bleheblable Sama prawda bez sciemy.A jeśli kiedy kolejek odwiedzi matkę? i wspomni co kolwiek? masakra.. to samo ona zona mojego znajomego ona 36 lat bez przerwy mnie popycha dotyka itp. Raz nawet mnie złapała za krocze cala renka i co... ja na to" eejej " oczywiście podobało się mi to ale jak mąż zawsze jest blisko "Sorki misiaczku to przez przypadek heh" ona na to. No jestem ponoc przystojniak ale bez przesady. Koleżanka matki ,żona kolegi, sąsiadka dwa domy dalej ,sklepowa Małgorzata 37 . Kazda po 30/40lat a ja 26.. jeja chyba czas się ochajtac to dadzą mi spokój. ..

Gość gość
Mam 36 lat i powiem Ci że . Jak masz okazję weź ta mezatke. .. mąż w pobliżu A ona gorąca no i z ciotka też było spróbować. Odezwij się

Gość gość
Tak to prawda

Gość gość
Mam męża 2 lata starszego ja 38. I pociagacie nas Wy młodsi . Mamy sprosne fantazje. Ja bym chciała młodszego z finałem w środku. Takiego z Twojego wieku

Gość gość
Starsza kobieta i młody kochanek . Obrzydliwe... to jest temat taboo

Gość gość
Bo kobiety 35+ wolą młodszych, faceci przed 40-stka robia sie januszowaci. A taki młody 26-letni byczek to jest cos ;) I lepsza werwa w łóżku.

Gość gość
Stare baby się nie widzą , jak można się komuś na siłę napraszac, kiedyś to by facet daj takiej debilce przez łeb i by znała swoje miejsce , od dobrobytu się wali pod deklem

Gość gość
Faceci koło 40 robią się januszowaci a baby stare obwisle i ciotkowate , myslcie że dla was to czas się cofa ? Kobieta im młodsza tym lepsza , z facetami na odwrót

Gość gość
Może i się skuszę na to starsze ciałko