Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałunek z żonatym

Polecane posty

Gość gość

A więc sytuacja miała miejsce jakiś czas temu ale nadal tkwi w mojej głowie. Pamiętam go z młodzieńczych lat ale jakoś nie mieliśmy ze sobą do czynienia dopóki siedząc w grupce znajomych nie zostaliśmy sami. Rozmawialiśmy na różne tematy, aż nagle ON powiedział że zawsze mu się podobałam, ja i moje kształty. Zaczęliśmy się całować, drżał przy tym starsznie nie wiem czy było to spowodowe sytuacją która była między nami czy tym że stresował się że ma żonę i źle się z tym czuł. Jestem pewna że gdyby okoliczności były bardziej sprzyjające kochali byśmy się namiętnie. Moją zasadą jest, że żonatych mężczyzn się nie "tyka", ale w tym przypadku było inaczej. Poczułam taką jakby to nazwać chemię między nami,wiedziałam że to wbrew moim zasadom w jednak bardzo pragnęłam żeby ta chwila trwała wiecznie. Do niczego nie doszło, odprowadził mnie do domu, pożegnaliśmy się, ON złapał mnie za pośladki mówiąc że zawsze tego pragnął, ja pocałowałam go namiętnie i nastąpił koniec. Nie przestaję myśleć o tym że jednak postąpiłam źle a z drugiej strony, pragnę więcej, chcę to powtórzyć

Gość gość
No to powtórz, a kto ci broni?

Gość To ja od zonatego i pocałunku
Autorko jakze ja Cie rozumiem. Na 100%. Niecaly miesiac temu mialam bardzo podobny przypadek. I tez chcialabym kontynuacji, choć nie wolno.

Gość gość
Tak to się kończy gdy ma się niski poziom inteligencji a całe życie to myślenie tzipskiem , czego wymagać po kimś kto tylko ciągle myśli o c****jach zamiast poczytać książkę albo chociaż znalazł hobby

Gość gość
7:04 to nie jest temat o tobie

Gość gość
Trzeba być naprawdę kretynka żeby wiedzieć że ktoś ma zone i się z nim całować , chyba ktoś nie umie sobie radzić z tym co ma w kroku , jakie to prymitywne

Gość gość
7:23 a ty taka swieta

Gość gość
Nie jestem święta ale mam zasady i myślę mózgiem nie pissda

Gość gość
6.39 cieszę się że jest ktoś kto mnie rozumie

Gość gość
8/15 Święci są u Piotra, a na ziemi jedne zdrowe moralnie i takie jak ty. Myślące tym co mają w gaciach, czyli rasowe Q

Gość gość
Wulgarna szmata to nie ta, ktora zakochuje sie w zajetym, a ta co ocenia innych i uzywa jezyka z rynsztoka. Nie martw sie, twoj gach jest bezpieczny, nie tykam gosci z nizin spolecznych. Pewnie oboje jesteście najgorsza patola, sebix i karyna