Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda lesbijka?

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda i zachowuje się typowa lesba? w/g mnie : ma krótkie włosy, albo wygoloną głowę; chodzi wiecznie w spodniach, adidasach, luźnych bluzach... - męskich ubraniach; nie potrafi rozmawiać z mężczyznami - zadaje się tylko z kobietami...

Gość gość
Rude, krótko obcięte włosy Koszula w czerwoną kratę Okulary w grubych oprawkach(kwadratowych) Rozmiar 40- 42 Przeciętna lub brzydka z twarzy Czasem noszą dziwne czapki na głowie Czasem mają dziwnie dobrane elementy garderoby Tak wygląda większość z nich, mam znajomą- lesbę na fejsie, na jej zdjęciach większość lesb tak wygląda

Gość gość
gość dziś 0 Lesbijki nie potrafią być urocze i pociągać mężczyzn, flirtować... - w tym sensie mówię że nie potrafią rozmawiać z mężczyznami

Gość gość
Sranie w banie. Opisujesz jedynie typ męski jeżeli już. Te kobiece sa nie do odróżnienia od heteryczek. Poza tym nie są "brzydkie" - bo w krótkich włosach i bez makijazu i w męskim stroju to nawet najwieksze sexbomby będą wyglądać "brzydko" i jak chłopy :D Więc tak się nie brandzlujcie "brzydkością" lesbijek ;)

Gość gość
Nie ma określonego ubioru czy sposobu zachowania takiej osoby. Mam koleżankę która chodzi w sukienkach, szpilkach itd. , zachowuje się jak każda inna dziewczyna a jednak woli kobiety

Gość gość
" Więc tak się nie brandzlujcie "brzydkością" lesbijek " x Lesby robią z siebie brzydkie! Im nie zależy by być urocze, ładne, dziewczęce itp.

Gość gość
"Nie ma określonego ubioru czy sposobu zachowania takiej osoby" x Ja myślę że jednak jest ! Ludzie LGBT są inni - i w ubiorze, i w zachowaniu.

Gość gość
Stwierdzam tylko to co zaobserwowałam i uwierzcie że gdyby nie to że sama pewnego razu mi tego nie wyznała to do tej pory bym tego nie wiedziała i w życiu by mi to do głowy nie przyszło

Gość gość
1:24 Po co by miały skoro wolą facetów?

Gość gość
01:28 Ja wyglądam jak ładny chłopak, heteryczki się za mną oglądają i mnie podrywaja

Gość gość
Ja noszę rozmiar 36, długie włosy, zawsze makijaż, sukienki, buty często na szpilce, mam bardzo dziewczęcą twarz i wolę kobiety :) W mężczyznach widzę tylko prymitywizm, portfel i dawcę nasienia- w tej kolejności.

Gość gość
NOOOOOOOOOO i do tego wszystkiego Maja rogi i kopyta

Gość gość
Skoro typowa lesbijka ma krótkie włosy, chodzi w spodnich i zadaje się tylko z kobietami - to współcześnie w Polsce chyba 80% kobiet taka jest !!! Taka moda!?

Gość gość
Kobiety juz nie chca byc postrzegane jako meskie obiekty seksualne, stad krotkie wlosy, spodnie i inne elementy

Gość gość
spodnie i tak mają seksi, facetowi w jeansach nie widać kształtów pośladków a kobiecie widać. Tylko te krótkie włosy - fuj.

Gość gość
] gość dziś Kobiety juz nie chca byc postrzegane jako meskie obiekty seksualne, stad krotkie wlosy, spodnie i inne elementy x Nie wiem jak wy, ale ja już wole te "postrzeganie jako męskie obiekty seksualne", niż jako jakąś bezpłciową lesbijke . Dziś na pierwszy rzut oka - nie można odróżnić na ulicy chłopaka od dziewczyny - w ubiorze i zachowaniu . Dlaczego?