Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezdzietna

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Gorzej jak zmnienią zdanie te co już dzieci mają :-D Oddać trochę nie wypada.

Gość gość
16.48 Gdzie ty się uchowalas?nie widzisz, ile dzieci w domach dziecka? Czyli nawet te co urodziły zmieniają zdanie i dzieci oddają. Nie mowie, ze to dobrze, ale to przykład, że zdanie można zmienić.

Gość gość
tak może postąpić idiotka przedkładająca ponad wszystko instynkt macierzyński a nie własne realia

Gość gość
Brak instynktu macierzyńskiego nie równa się automatycznie mordowaniu dzieci. Co za idiotyczny komentarz.

Gość gość
to taki modny slogan kto nie jest z nami jest przeciwko nam itp. wielki szacunek dla ludzi którzy swiadomie nie decydują się na dzieci to nie jest łatwa decyzja . Pukanie dzieci bez opamiętania to nie jest powód do jakiegoś nadzwyczajnego szacunku.

Gość gość
gość dziś To margines. Patologia. To raczej nie były dzieci rodzone a skutek przemyślanych decyzji czy "z rozsądku". Po co w ogóle sykutować o marginesie?

Gość gość
gość dziś Czyli też mam nie brać serio dzieciatych kobiet (przyajmiej dopóki dzieciaki nie ukończą 18 roku zycia) i mówić im, że jeszcze kiedyś im się odmieni i mogą zmienić zdanie. Super. Koleżanka ogłasza, że urodziła dziecko, a ja z tekstem "wiesz, nie ciesz się tak, jeszcze możesz zmienić zdanie".

Gość gość
jak pozna wszystkie elementy macierzyństwa to nie raz zwątpi w swój przywoływany tu tak chętnie instynkt macieżyński

Gość gość
i radość z posiadania wspaniałej wielodzietnej rodziny zwłaszcza jak partner musi ciężko pracować znam takie przypadki w korpo od rana do wieczora im wcześniej wychodzi do pracy tym bardziej szcęśliwy z rodziny. Najlepiej to wykombinował mój znajomy pracuje za granicą do domu wpada od czasu do czasu normalnie majstersztyk

Gość gość
gość dziś gość dziś A obwieszczanie całemu światu, że się zaciążyło, że się rozmnozyło jest już OK? x akurat porownanie nie trafione. "rozmnozenie" to pewna zmiana, wiec jest o czym powiedzic, podzielic się wrazeniami. Nawet jak sprawisz sobie psa czy kota, mowisz o tym, ale nie obwieszczasz, ze psa nie bedziesz miała.

Gość gość
gość dziś Mówisz o tym rozpoczynając od wrzucania zdjęć usgna fb, poprzez sesje ciążowe, noworodkowe itd....

Gość gość
nie bardzo rozumiem ten topik.Jaki jest cel? Czy jest autentyczny? Bo niby dlaczego kobiete, ktora podjela taka ( chyba przemyslana gleboko) opinię? interesuje to, co o tym mysla pzrypadkowe, nieznajome kobiety z forum. Jaka to dla nej roznica, czy ją pochwalą czy zganią. Przeciez nie wplynie to na jej decyzje.Chyba ktos przeprowadza badania albo chce dyskusji na siłe. Co niby mam myslec o jej wyborze? przeciez nie znam jej partnera, stanu zdrowia, zamiłowan , zdolnosci, urody , zawodu, sytuacji materialnej, środowiska, życiorysu, planów itd. Mam napisac ze jest to dobry/zły wybor? na jakiej podstawie?

Gość gość
gość dziś gość dziś Mówisz o tym rozpoczynając od wrzucania zdjęć usgna fb, poprzez sesje ciążowe, noworodkowe itd.... x Kulą w płot. Zdjec dzieci w internecie. nie pokazuję z zasady. Dziele sie informacja z bliskimi, z rodzina - zreszta i tak predzej czy pozniej sie dowiaduja, wiec jest temat. Dlugo nie mialam dzieci i nie uwazalam za stosowne obwieszczac tego calemu światu- przeciez bylo widac, ze nie mam, więc o czym gadac?

Gość gość
gość dziś Nie pisałam o Tobie tylko własnie o obwieszczaniu całemu swiata, że się podjęło decyzję o rozmnażaniu. Jak wygląda takie obwieszczanie.

Gość gość
Sa ludzie, ktorzy obwieszają swiatu soj kazdy krok - kupno domu,samochodu , nowa prace, wyjazd, wiec i dziecko. To kwestia charakteru a nie dzietnosci . A swoja drogą - dziwne byłoby, gdyby obwieszczali swiatu, ze NIE kupili domu, samochodu, nie mają nowej pracy,wyjazdu, dziecka. Wielu rzeczy nie mamy, wiec lista byłaby nieskończona :)