Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Maz poprosil bym zafarbowala sie na blond

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam kobietki. Pisze do Was z pytaniem o Wasza opinie na pewien temat. Otoz jestem mezatka od 3 lat. Jestem brunetka, ktora podoba sie mezczyznom. Jednak od poczatku zwiazku zauwazylam ze maz ma ogromna slabosc do blondynek,ogladal sie nawet za tymi mniej atrakcyjnymi. Czesto go pytalam nawet czemu wybral mnie, ale dzieckiem jiz nie jestem i mam swiadomosc ze najwidoczniej moj charakter, osobowosc i dobro jakie staram si臋 niesc w zyciu sprawily ze sie zakochal. Po slubie sie zmienil, widzialam jak staral sie obracac glowe w deuga strone gdy na ulicy zobaczyl z dala jasnowlosa slicznotke, tak aby nie kusic diabla. Strasznie to doecenilam, bo wiem ze upodoban sie nie zmieni. W koncu z nim porozmawialam. Przyznal ze ja go bardzo pociagam ale nie wie skad ma takie upodobania do jasnych wlosow, mowi ze bardzo dzialaja mu na wyobraznie. Jest na prawde wspanialym, wiernym mezem. Po kilku dniach zastanowienia, rozmowie z feyzjerem doszlam do wniosku ze moglabym dla niego zmienic fryzure. Niektorzy koledzy uznali ze strace na tym swoja wyjatkowosc bo malo ktora kobieta wyglada tak dobrze w ciemnych wlosach, natomiast maz NIESAMOWICIE ucieszyl sie gdy mu to zaproponowalam, jedynie sie bal o stan moich wlosow po tak drastycznej zmianie. Po czasie temat umilkl bo saa nie wiem jak bym sie czula jako blondynka, mam jasno zielone oczy z cieplymi domieszkami. Jednak on poruszyl ten temat ostatnio i zapytal czy b臋de zmieniala kolor wlosow. Co o tym sadzicie? Czy to bylby dobry pomysl uszczesliwiac meza w taki sposob? Czy byloby to nie madre tak sie poswiecac? Czy ktoras z Was miala taka sytuacje? Oplacilo sie? Prosze bez sarkazmu i chamstwa :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
brunetki s膮 艂adniejsze a je艣li ju偶 si臋 farbujesz to na taki jasny rudy , pasemka czy jako艣 tak to si臋 zwie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bazienka
a tonie jacy faceci sie mpodobaja? moze rudzi? to neich sie ufarbuje na rudo moze wysportowani? to niech zrobi kaloryfer a moze z vrzuszkiem? to niech wchoduje brzuszek durnota i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten Facet to psychopata a ty PO EBana dobrze ze ci niepowiedzial ze jestes za wysoka to bys napewno amputowala nogi do kolan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widze same konstruktywne, pelne inteligencji wypowiedzi. Mysle zejesli Twoj maz Cie wybral to kocha Cie taka jaka jestes, ale jesli uwazasz ze zasliguje na takiw drobne poswiecenie wiec powinnas tp zrobic, aby sprawic mu przyjemnosc. Na tym polegaja zwiazki. Najwyzej pozniej wrocisz do czarnego. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze ze sie nieslini za lysymi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Glupia jestes i tyle. a potem zdziwienie, ze mezczyzni nie szanuja kobiet. wstyd przynosisz wlasnej plci :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no nie.ja bym zmieni艂a tylko wtedy gdybym sama chcia艂a.zrobisz dla faceta i b臋dziesz 偶a艂owa艂a.ja teraz robi臋 pasemka i jestem obecnie raczej blondynk膮 ni偶 szatynk膮 ,a wiem 偶e m贸j m膮偶 woli ciemnow艂ose.trudno.to ty masz sie dobrze czu膰 w tym kolorze a nie facet.a dziwne to wszystko tak w og贸le. 偶eby tak zwraca膰 uwag臋 na kolor w艂os贸w?mo偶e jego by艂a mi艂o艣膰 by艂a blodi i jaki艣 fetysz mu zosta艂 bo nie spotka艂am sie z czym艣 takim 偶eby facet tak ze艣wirowa艂 na punkcie koloru w艂os贸w.posz艂abym na kompromis i zrobi艂abym rude.kopara by mu opad艂a.he he.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no nie.ja bym zmieni艂a tylko wtedy gdybym sama chcia艂a.zrobisz dla faceta i b臋dziesz 偶a艂owa艂a.ja teraz robi臋 pasemka i jestem obecnie raczej blondynk膮 ni偶 szatynk膮 ,a wiem 偶e m贸j m膮偶 woli ciemnow艂ose.trudno.to ty masz sie dobrze czu膰 w tym kolorze a nie facet.a dziwne to wszystko tak w og贸le. 偶eby tak zwraca膰 uwag臋 na kolor w艂os贸w?mo偶e jego by艂a mi艂o艣膰 by艂a blodi i jaki艣 fetysz mu zosta艂 bo nie spotka艂am sie z czym艣 takim 偶eby facet tak ze艣wirowa艂 na punkcie koloru w艂os贸w.posz艂abym na kompromis i zrobi艂abym rude.kopara by mu opad艂a.he he.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Walnij sobie blond na P/i/c/z/y. Na pewno go mi艂o zaskoczysz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak nie ufarbujesz b臋dzie niezadowolony . kobiety cz臋sto nie wiedz膮, 偶e czasem po prostu warto p贸j艣膰 na ust臋pstwo, kt贸re nic nie kosztuje (prawie). to tak, jakby艣 poprosi艂a m臋偶a, 偶eby np czasem zrobi艂 co艣, co bardzo by ci si臋 spodoba艂o, a on by to ola艂, "bo nie b臋dzie si臋 dla baby bez sensu wysila艂). potem zdziwienie, 偶e go艣膰 skoczy艂 w bok. poza tym, blondynki wygl膮daj膮 m艂odziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ahahaha bedzie niezadowolony :D :D a potem jak nie zacznie nosic na codzien szpilek, bedzie niezadowoloy i jak nie zacznie uprawiac analu, bedzie niezadowolony wypad stad, knurze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 debilka jeste艣 i nic nie rozumiesz. ca艂e 偶ycie ty sieroto chodzisz zadowolona z faceta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
debilka to cie ulegla, to raz. a dwa, skoro wyszlam za blondyna, nie bede mu kazac zmieniac koloru wlosow na ciemny bo bardziej kreca mnie panowie o latynoskiej urodzie. szowinistyczny durniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wspolczuje waszym partnerom. 'debilko' 'knurze' 'idiotko' widze bogaty zasob s艂ownictwa :) tylko na tyle Was stac ale kazdy rozumie ze po prostu Wy albo juz bylyscie zdradzone jestescie zdradzane alno Wasze zwiazki sa do niczego. Stad tyle jadu i niezadowolenia w wypowiedziach. Szczwsliwa kobieta wypowie sie konstruktywnie i wesprze druga kobiete. No coz.. Jaki kraj takie kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 nie chodzi o to ty kretynko 偶eby co艣 komu艣 kaza膰. nie masz poj臋cia o 偶yciu dziecko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 poczytaj ze zrozumieniem, co si臋 pisze, a nie oceniasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kretynka twoja matka nie wykonala aborcji na czas i wyklul sie taki smiec :D a teraz rozkaz swojemu palcu w bucie, by sie zgial- tylko tyle mozesz, kundlu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
debilki zacz臋艂y si臋 produkowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te kt贸re nic nie chc膮 zrobi膰 dla swojego m臋偶a, szybko id膮 w odstawk臋. podobnie jak faceci, co nic chc膮 zrobi膰 dla swoich 偶on. ma艂偶e艅stwo to sztuka dogadywania si臋. ale dzieci tego nie rozumiej膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dogadywanie si臋 jak najbardziej, ale nie kosztem rezygnacji z w艂asnej osobowo艣ci, w艂asnego "ja". Zmiana koloru w艂os贸w jest pozbyciem si臋 cz臋艣ci siebie, to co艣 zupe艂nie innego ni偶 zrobienie obiadu czy nawet za艂o偶enie g艂upich szpilek. Ja bym si臋 nie zdecydowa艂a na taki krok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a prosz臋 bardzo, najwy偶ej ty zap艂acisz, jak m膮偶 skoczy w bok, bo zakocha si臋 np. w blondynce. trzeba zrozumie膰, 偶e kobieta kt贸ra ufarbuje w艂osy, wnosi 艣wierzy powiew, staj sie po troch臋 inn膮. faceci to uwielbiaj膮, a wy nie rozumiecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok. Chyba doszlo do pewnego nieporozumienia. MAZ MNIE NIE ZMUSZA do tego, do tej pory od 6 lat kohchal mnie i nadal kocha jako brunetke. Sama zechcialam sprawic mu przyjemnosc jaka jest zmiana fryzury, pomysl mu sie spodobal. Mysle ze jest najbardziej wiernym, oddanym partnerem stad u mnie taka chec zmiany. Zapytalam o opinie alw jedyne na co wiekszosc stac to wyzwiska(gratuluje ilosci jadu) ale rowniez dziekuje za odpowiedzi niektorych dojrzalych kobiet na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak skoczy w bok z powodu koloru w艂os贸w czy jakiegokolwiek innego, jego decyzja. Ja zdob臋d臋 dowody zdrady i rozw贸d b臋dzie z jego winy, a ma sporo do stracenia. Tak wi臋c to bro艅 obosieczna. Swoj膮 drog膮, musi mi si臋 mocno nudzi膰, 偶e odpisuj臋 komu艣, kto pisze "艣wierzy".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li skoczy w bok z takiego powodu to znaczy, 偶e jest samolubnym, niedojrza艂ym g贸wniarzem. 呕adna strata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 czepiasz sie jak ma艂e dziecko, jeste艣 osob膮 kt贸ra nigdy przenigdy nie zrobi艂a liter贸wki? nie roz艣mieszaj mnie, nie ma takich ludzi, a takie wytykanie b艂臋d贸w jest chamstwem. facet spokojnie skoczy w bok, z powodu koloru w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Liter贸wk膮 by艂oby napisanie "jetsem", a nie ra偶膮cy b艂膮d ortograficzny. I chamstwem raczej nazwa艂abym brak znajomo艣ci j臋zyka ojczystego, ni偶 zauwa偶enie tego braku. Zarabiam tyle, 偶e ewentualny skok w bok i rozw贸d spokojnie prze偶yj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto powiedzia艂, 偶e ka偶dy na 艣wiecie doros艂y jest w pe艂ni dojrza艂y? niewygodn膮 prawd臋 cz臋sto si臋 odpycha i powoli stacza w d贸艂, zamiast w艂膮czy膰 zrozumienie, ze tak po prostu jest. a rozwod贸w przybywa lawinowo, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozwod贸w przybywa g艂贸wnie dlatego, 偶e kobiety s膮 w coraz wi臋kszym stopniu samodzielne ekonomicznie i nie musz膮 tkwi膰 w zwi膮zkach nie daj膮cych satysfakcji. Powiem wi臋cej, za 10 lat rozwodzi膰 si臋 b臋dzie 75% ma艂偶e艅stw (aktualnie jest to co艣 ko艂o 50%).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 w takim razie zas艂ugujesz 艣mia艂o na samotne 偶ycie pozbawione sensu. a chamk膮 jeste艣 w moich oczach i wspomnienie o pieni膮dzach budzi tylko moje politowanie dla ciebie. celowo z ma艂ej.

Udost臋pnij ten post