Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do przystojnego strażnika

Przystojny strażnik miejski ekopatrol Warszawa blondyn wysoki

Polecane posty

Gość Do przystojnego strażnika

W maju mialam przypadek, że znalazlam pieska, mial schroniskowa obrozke, zadzwonilam tam, okazalo sie, ze to nie pierwszy raz jak uciekl, wlascicielka go nie pilnowała. Dzwonilam do niej, ale nie odebrala. Mialam dzien wolny i siedziałam w domu z moim psem i tym drugim. Ten drugi mniejszy od mojego, okolo roczny, slodziak taki niesamowity i glodny bardzo :( gdyby nie to, ze moj pies jest duzy, silny, a w stosunku do niektórych psow bardzo agresywny to zostawilabym sobie tego maluszka. W kazdym razie zadzwonilam po eko patrol. Nikt nie przyjeżdżał godzinę, dwie... W koncu psy sie wybawily i padly, ja tez sie zmeczylam, ten malutki wskoczyl ns łóżko, moglam go przytulać, moj pies byl zazdrosny. Juz prawie zasypialam wtem zadzwonił domofon. I... W mym progu stanął mężczyzna 10/10 absolutnie przystojny i w moim typie, wysoki blondyn, ładnie zbudowany, piekna twarz, sympatyczny. Nie miał obrączki! ( cud żeby taki facet był wolny) niestety zabrał pieska i pojechal :( a ja byłam nieumalowana, ubrana po domowemu. Takby mi sie marzyla romantyczna historia.

Gość gość
to gejj przeciez bez obraczki bo żaden z niego romantyk asexualny kujon iwychuchany maminsynek bez inicjatywy wlasnej