Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powstrzymywanie się od puszczania bąków na randce

Polecane posty

Gość gość

Trudny temat.

Gość gość
Jesteś facetem? To ciesz się że w ogóle na randki chodzisz, no chyba że masz 185 cm lub więcej i u każdej masz szansę.

Gość gość
Wysocy pierdzą najgłośniej.

Gość pierdzaca w pociagu lejdi 3
po chouj sie powstrzymywac? myslicie ze my -dzirewczyny nie pierdzimy?nie sramy ? nie wyciagamy sobie kozy z nosa? czujesz parcie w odbycie-powiedz jej "przerpaszam na chwilkę ide puscic baka"....odejdz 10 metrów,PIERDNIJ...poczkeaj 15 sekund az wiatr przewieje i wróc. Tez mi cos. Ona bedzie pod wrazeniem tego, ze jestes otwarty swobodny i nie srasz jej pod nosem.

Gość gość
zawsze można poczekać aż będzie więcej ludzi i strzelić cichca a potem się rozglądać z grymasem na twarzy :P

Gość gość
pierdzaca w pociagu lejdi 3 dziś < ----zgadzam się w 100%. Od powstrzymywania bąków tylko brzuch Cię rozboli :-) Ja jak przyjechałam na randkę do swojego faceta, to on mi po paru godzinach powiedział: pierdnij sobie, bo taka smutna jesteś...:-D Nam to jakoś przyszło naturalnie. Od 3 lat jesteśmy małżeństwem :-p

Gość pierdzaca w pociagu lejdi 3
uwazam sie za kobiete na poziomie.znam maniery i bon ton.Bąki to normalna ludzka rzecz...nie zawsze zaezna od nas. ale trzba miec klase i odwage...zeby nie zj**ebac sie pod nosem ukochanej i taktownie odjesc na bok... U krolwej elzbiety bąk to by byla porazka...Tam bym sie radzia powstryzmac.Natomiast przy dziewczynie powinnismy sie zachowywac swobodnie . Natomiast bedąc na randce nie wolno udawac kogos kim sie nie jest...spietego dzentemena z klasą ktory boi sie kichnac. I nie radzę WAM panowie puszczac cichacza tuz przy niej i udawac ze nic sie nie stało..:P My kobiety mamy wrazliwy węch i jesli bym poczuła ze COS TU smierdzi fetorem czy siarekowodorem uciekla bym z takiej randki.\I bardzo niemilo bym wspominała goscia-buraka.,ktory zepsuł powietrze. Kulturalnie odchodzisz na bok pod byle pretekstem. Udawaj ze chcesz wydmuchac nos albo ucieknij jej zerwac kwiatek,pomysłow na wyjscie z sytuacji jest tysiace. Ps.Ja wstaje o 4:30 zjadam syte sniadanie w biegu i biegne na pociag...ZAWSZE przez 40 min podrozy mam glosne gazy i walę smiało bo pociag chuczy i buczy...stąd moj nick :D

Gość gość
pierdzaca w pociagu lejdi 3 Właśnie miałem zapytać skąd Twój nick, bo mnie rozbawił :D Bo wydajesz się być tzw kobietą z klasą, która jednocześnie nie jest jakąś damulką pokroju pani Dulskiej, która całe życie udaje, że ma bączkiem nieskalane pośladki :P A nick sugerujący, że puszczasz soczyste pierdy w pociągu przy ludziach. Po tym powyższym wykładzie coś mi nie pasowało :P Także dziękuję za wyprzedzenie mojego pytania ;)

Gość gość
pierdzaca w pociagu lejdi 3 Jeszcze wtrącę jedną rzecz... Bo piszesz, że jakby podczas randki coś zaśmierdziało, to byś od razu uciekła od faceta i uznała za buraka. Ale co w przypadku gdy np jakiś przypadkowy przechodzień zepsuł by powietrze w waszym otoczeniu lub np podczas zakupów ktoś inny nasmrodził? Ty byś myslała, że to chłopak, a on może w tym samym czasie pomyślałby, że to Ty, bo przecież wie, że nie jego sprawka... Co wtedy??? ;)

Gość gość
haha ale macie rozkminy :D

Gość gość
niezdrowo trzymać. od wstrzymania rodzą się frustracje

Gość taka   prawda
Ładne dziewczyny nie pierdzą.

Gość gość
Wszyscy pierdzą, nawet królowie i papież. Inaczej byśmy poumierali. Chodziło się na wagary na lekcjach biologii i teraz się twierdzi, że kto ładny ten nie pierdzi :-)

Gość gość
Ładne nie pierdzą. Nie dorabiaj do tego ideologii. Pewnie jesteś brzydka jak noc, jak ta z pociągu!

Gość gość
Taaaa... i ładne nie srają, tylko czemu te stringi takie przerdzewiałe w kroku :-D

Gość gość
Od pradziadków w całym świecie Kogo kolka dupie gniecie Każdy sobie pierdzi chętnie Cicho, smutno lub namiętnie. Pierdzą księża dobrodzieje Panny, szlachta i złodzieje Nawet papież choć je miernie Też czasami sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na stojąco Na siedząco i niechcąco Pierdzą nawet przy kochaniu By do taktu jak przy graniu. Więc dziewczęta w wieku kwiecie Pierdzą cicho jak na flecie A w poważnym wieku damy Wypierdują całe gamy. Jeden w jadle przebrał miarkę Bo miał w dupie oliwiarkę Gdy chciał pierdnąć dla odmiany Osrał okna, piec i ściany. A jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciał by sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu tez się jąka Tak na całym wielkim świecie Kogo kolka w dupie gniecie Każdy sobie pierdzi chętnie Cicho, smutno lub namiętnie.

Gość gość
JAK SIE KOGOŚ KOCHA TO SIĘ I POWACHA, HAHAHA

Gość gość
Coś w tym jest :D Jak się kogoś kocha to razem z bąkami i innymi smrodkami 😍 :)

Gość gość
Czasem się nie da. :O

Gość gość
jak są niebezpieczne egzemplarze to rzeczywiście lepiej się ewakuować :D ale dobry bączek nie jest zły ;)