Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie fryzury mają wasze mamy,teściowe

Polecane posty

Gość gość

Moja teściowa ma fajną krotką fryzurke ala korzuchowska,a mojej matki nie moge namowic na scięcie włosów,ma długie,pofalowane,ale tak mocno napuszone. Jest ładną kobitką,tylko te włosy ją szpecą. Podtykam już jej różne zdjęcia z ładnymi fryzurami,powoli zaczyna już myslec nad zmianą,ale cos jej brak odwagi.

Gość gość
Moja teściowa zazwyczaj ma dość krótkie włosy ale kolory to co chwile zmienia i to na takie, które jej nie psują zupełnie. Jak nieraz do nich przyjechaliśmy, wyszła do okna to sobie pomyślałam co ona znowu sobie zrobiła na tej głowie haha.

Gość gość
To pokaż mamie zdjęcie Bogumiły Wander z wczorajszego pudla. Moje obie mają krotkie,teściowa taką zwykłą,a moja mama jest sporo mlodsza i ma taką z pazerem. Czesto zmienia,teraz ma b króciutkie boki a tył dół jakby zwbrany w irokeza.

Gość gość
Moja tesciowa ma krotkie wlosy po chemii, wczesniej nosila takie do ramion. Moja mama na do polowy plecow, ale zazwyczaj nosi upiete

Gość gość
A co to jakiś obowiązek obcinac włosy na krótko w pewnym wieku?!Teściowa na do ramion i wygląda super jak kobieta 21 wieku a nie twor z prlu z krótką wiśnia na głowie.

Gość gość
przecież mamy, teściowe to mogą być ok. 40 i co mają chustki założyć na głowę, czy wam odpieprzyło, niby tacy jesteście tolerancyjni ale tylko wobec siebie, a inni już wam przeszkadzają, a wuj z taką głupią młodzieżą

Gość gość lukrecjyaa3
Moja mama jest przed 50tka i ma wlosy do ramion czarne z grzywka na bok. a tesciowa grubo po 60tce i ma krotkie pokrecone chyba trwala robi kolor brazowy. niech kazdy nosi jakie chce. Po co namawiasz matke na sciecie skoro tak jej dobrze. Ja mam 28lat i mam wlosy prawie do pasa czarne takie mi sie podobajani takie bede nosic

Gość gość
a moja teściowa zapuszcza włosy mając 50 lat i teraz przeszła na emeryturę i zaplata sobie warkoczyki, bo stwierdziła, że na emeryturze ma czas zajmować się długimi włosami

Gość gość
gość dziś To pokaż mamie zdjęcie Bogumiły Wander X Moja teściowa to czysta ona :D tylko nie taka nabotoksowana i nie pali :) Mama ma a la pazia, włosy brązowe, oczywiście farbuje, bo już siwych ma sporo. Teściowa 66 lat, mama 61.

Gość gość
obydwie maja krotkie wlosy

Gość gość
Oj podejrzałam to zdjęcie Wander. Hmmm,faktycznie w starszym wieku długie włisiska postarzają,w tym przypadku to i tak Wander staro wyglada jak na swój wiek i jeszcze ten fryz,a raczej brak go.

Gość gość
Włosy a włosy to róznica,bo nie wszystkie Panie po 50-tce mają ładne włosy,najczęściej zaniedbane bo szkoda kasy na dobry szampon z odżywką i dobrą farbę.Lepiej dać wnusiowi niż zadbać o siebie i swoje samopoczucie.Moja teściowa ma takie włosy że niejedno dziewczę by pozazdrościło.Dł.do pasa,włos gruby,zebrane do góry i opleciony taki koczek,zapięty wsuwkami. Kolor jasnego złota. Fakt,ma pieniądze ale dba o włosy,skórę ,paznokcie i wcale nie leży krzyżem u kosmetyczki,kupuje drogie kosmetyki częsrtoprzez allegro.Dużo czyta,ma wiedzę że sama się radzę.Powiem więcej,nie używa żadnych toników czy innych do zmywania makijażu,kupuje dwa mydła z darów natury które chronią przed zmarchami a to drugie to po umyciu najbardziej zmęczonej twarzy wyglądasz jakby się wyszło z zabiegów.Potem delikatny krem i to wszystko.Kobita ma 65 lat a wygląda na 15 lat młodziej,no i ubiór oczywiście,nie nastolatki ale elegancki i na czasie.Chciałabym by moja mama tak dbała o siebie.Ona woli rozdać bo mowi ze jej nic nie trzeba a czasem wygląda tragicznie.I co zrobić?nie mam siły.