Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miejsce niedozwolone do kąpieli a oni się kąpali

Polecane posty

Gość gość
Moze te dziec****erwszy raz byly nad morzem i jak ktos wyżej pisał nie potrafią sie zachować .Takie rodziny w d***e maja zasady i nie pilnują swoich dzieci tak jak powinny . W końcu od kiedy jest 500 + to wiele rodzin z patologi i wielodzietnych pierwszy raz wyjechało na wakacje (tym chwali sie PIS)

Gość gość
uświadamiam was -matka poszła z dzieckiem do toalety,ale nie dlatego że ono chciało skorzystać z WC- ale ona.I wzięła ze sobą najmłodsze dziecko. Ono jeszcze robi w pampersy.

Gość gość
18 05 rany to ja byłam nad morem dwa tygodnie i to na kilku plażach i raz tylko spotkałam się z bandą młodych napitych nastolatków i kilku obleśnych rusków też pijanych Ja nie wiem może jedź faktycznie nad Bałtyk i zobacz jak jest w realu bo Młynarska i kafeteria zryła ci łeb i masz gowno zamiast mózgu Ja znam takie karyny nie wychodzi po za blokowisko a widziała latem wszyskooo

Gość gość
18:06 troje najstarszych dzieci urodziło się zanim było 500 Plus. Nigdy nie uwierzę w to że te dzieci nigdy nie były nad morzem,nie mieszkają aż tak daleko od morza. Po drugie gdyby pierwszy raz byli nad morzem to by się bali wchodzić.

Gość gość
dziś Patologia . Dzieciaki nie nauczone jak trzeba zachować sie na wakacjach i mamy efekty. Ciekawe gdzie był tatuś . xxx xxx Do ciebie i do innych piszących w podobnym stylu , może za chwilę przeczytamy o waszym nieszczęściu , może wasze dzieci zginą lub mąż utopi się po pijaku ,albo zabije siebie i dzieci bo pojedzie niedozwoloną prędkością . Wy będziecie umierać z cierpienia a podobne wam tipsiary będą roztrząsać jak złymi matkami jesteście i jak bardzo patologicznymi i wyliczać wam ile finansowo straciłyście . Trochę pokory naprawdę, bo słowo empatia jest wam obca , więc nie ma się co rozpisywać na ten temat i tak nie zrozumiecie o czym do was mówią .

Gość gość
Przepraszam bardzo a kto niby ponosi winę za ta tragedie ? Obcy ? ci co powiesili czerwona flagę ? dzieci które nie były pełnoletnie ? Kto tu jest winny ?

Gość gość
Pierwszy raz nad morzem to będą się bali wchodzić? Ko Ci takich głupot naopowiadał? Raczej właśnie wskoczą na oślep, nie patrzą czy jest zakaz czy nie... A skoro matka poszła do wc, to ojciec powinien pilnować pozostałych dzieci.

Gość gość
A jak ojciec poszedł po coś do picia bo woda im sie skonczyla a ona musiala srać już ? Nie wiem cz y wiecie ale największej damie czasem po prostu chce sie do wc

Gość gość
kurfa, jak niektóre z was czytam to nie wierze ze to piszą kobiety i matki, co ma tu 500+ do tego, tego wczesniej nie było jak oni sie rodzili, to był nieszczęśliwy wypadek, nie wiecie jak było a snujecie jakies teorie , załoze sie ze dzieci miały zapowiedziane ze maja nie wchodzic, ale dzieci jak dzieci , moze wpadły do wody, moze tylko moczyly nogi i porwała je fala, współczucie dla rodziców i dla tego małego ,nie wyobrazam sobie stracić dziecka a dopiero 3 naraz, potworna tragedia,

Gość gość
Kogo to obchodzi co ona musiała, chciała ,srała itd ? Byla czerwona flaga i obowiązkiem rodziców jest dopilnowanie zeby dzieci nie wchodziły do wody .Nie potrafili dopilnować to takie mamy efekty . To nie pierwsza rodzina wielodzietna gdzie za jednym razem przed nieudolność rodziców umiera rodzeństwo .

Gość gość
18 40 więc twoim zdaniem topią się tylko dzieci z rodzin wielodzietnych :-D I w gwoli ścisłości nie dzieci tylko nastolatki Uważaj bo nie wiadomo co proroku ty masz na drodze nasrane .

Gość gość
Rodzice nie dopilnowali dzieci i jestem pewna,ze do końca życia będą tego żałować. Bardzo przykre to wszystko i bardzo im współczuję. A was ludzie nie rozumiem skąd tyle nienawisci i zero współczucia.

Gość gość
15 letka która wypadła z łódki w kamieniu pomorski też była z rodziny wielodzietnej ?

Gość gość
Pierwsze informacje jakie były na ten temat to, że dzieci wpadły do wody z falochronu i całkiem możliwe że tak było... ?Moze wpadlo jedno a pozostala dwojka chciala je ratowac. Nie powinni wcale tam wchodzić ale jak to dzieci. Więc gadanie , ze nie posłuchali rodziców itd może jest całkowita bzdura.

Gość gość
Ludzie kiedy nauczycie się, że jak jest fala nie ma kąpieli. Nie na chodzenia po kamyczkach przy falochronie. Nie ma moczenia nóg przy słupkach? Teraz pozostaje tylko czekać aż morze odda ciała. Mam nadzieję, że daleko ich nie wyrzuci.

Gość gość
A tak przy okazji to niezła patologia tu siedzi (po lekturze całego tematu)

Gość gość
Słuchajcie, dziś wieczorem mówili że cała rodzina bawiła się w wodzie i w momencie, gdy matka poszła z młodszym do wc, to stała się tragedia. O ojcu nic nie mówili, jakby go kvrwa tam nie było. Byli na plaży niestrzezonej, bo wiedzieli, że na strzeżonej ratownik wyrzucilby ich z wody. Więc nie chrzancie, ze rodzice dali im zakaz wchodzenia do morza, bo to bzdura kompletna. Mimo tej bezmyslnej głupoty, współczuję im jak cholera

Gość gość
a ktos pamieta podobna tragedię kilka lat temu, kiedy zgineła z tego co pamietam 4 dzieci w b podobnym wieku, tyle ze w rzece? Rodzina była uboga, objeta pomoca asystentki rodzinnej, która co najlepsze byla z tego co pisali akurat w ten dzien przy rodzinie... Na szczęscie wtedy nie było 500 plus zeby frustraci mogli wylewac pomyje.

Gość gość
mam nadzieję, ze tu wiekszosc komentarzy pisze jedna osoba, jakies zero, z tego co widac. Z tej strasznej tragedii to mało wiadomo, bo czytałam sporo, i w niektórych akrykułach pisza, ze jelsi chodzi o flage to nie jest pewne, jaka była wywieszona, na pewno na koniec czerwona, ale czy przed zgłoszeniem matki, to nie wiadomo... ona jak zgłosiła ratownikom to zbagatelizowali sprawę, ze dziec***ewnie sa gdzie indziej, dopiero jak zobaczyli najstarszego na falochronie to zaczeli szukac. Teraz u ratowników jest powszechne zainteresowanie ekranem smartfona, wieksze nic pracą. Bo jesli byli na miescu i faktycznie wisiała czerowna flaga, to powinni byli te 3 dzieci wywowłac z morza

Gość gość
22:59 no właśnie już sporo wiadomo bo wieczorem podali najnowsze info ze śledztwa prowadzonego od wczoraj. Były czerwone flagi a oni byli na plaży niestrzezonej. Wszyscy byli w wodzie pomimo zakazu

Gość gość
22:59 na plaży niestrzezonej nie ma ratowników

Gość gość
Jakby ta matka wtedy miała 500 plus to by nie była uboga aż tak i asystentka by jej zaproponowała basen bo 200 zł na basen nie byłobty wuwczas pronlemem bądź stać ny ją było na jakieś inne wakacje i może dzieci bynżyły dziś by nyły dorosłe ale co wy tu możecie wiedzieć ja wtedy też czytałam opinie mundrych

Gość gość
Boze...czytałam o tym w gazecie i aż łzy miałam w oczach i ciary na ciele. Tak bardzo współczuję rodzicom. Sama mam dwójkę dzieci. Stracić od razu trojke masakra. Też byliśmy nad morzem. Dzieciaki sie kapaly w morzu a ją z brzegu obserwowalam. Nagle młodszy syn zniknął mi z oczu,podnioslam sie i pytam córki gdzie syn,ona ze niewie. Boze te nerwy.... Zaczelam w panice rozglądać sie za nim a on właśnie wychodził na brzeg 10 metrow dalej. To trwało 5 sek a wydawało mi sie dużo dłużej. Jak bym straciła trojke dzieci jak tamtą rodzina to uwierzcie mi posiesilabym sie. Nie potrafiła bym żyć dłużej.

Gość gość
10 29 ona ma jeszcze jedno żyjące dziecko i musi się na nim skupić a nie się wieszać

Gość gość
Wiem i chyba to by byla jedyna rzecz która mogłaby mnie powstrzymać. Ale moja psychika by pewnie nie wytrzymała. Strasznie współczuję tym ludziom.

Gość gość
Boze...czytałam o tym w gazecie i aż łzy miałam w oczach i ciary na ciele. Tak bardzo współczuję rodzicom. Sama mam dwójkę dzieci. Stracić od razu trojke masakra. Też byliśmy nad morzem. Dzieciaki sie kapaly w morzu a ją z brzegu obserwowalam. Nagle młodszy syn zniknął mi z oczu,podnioslam sie i pytam córki gdzie syn,ona ze niewie. Boze te nerwy.... Zaczelam w panice rozglądać sie za nim a on właśnie wychodził na brzeg 10 metrow dalej. To trwało 5 sek a wydawało mi sie dużo dłużej. Jak bym straciła trojke dzieci jak tamtą rodzina to uwierzcie mi posiesilabym sie. Nie potrafiła bym żyć dłużej.