Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka19

Kupujecie ubrania w lumpeksie?

Polecane posty

Gość Lalka19

Ja osobiście tak. W normalnych sklepach też kupuje, ale szczerze wole w tzw. second hand. Dlaczego? Dlatego, że jest o wiele taniej, często ciuchy nie są jakoś bardzo zniszczone a można tam kupić nawet firmówki. Ubrania tam są oryginalne i jeśli ktoś umie wybierać to może stworzyć super stylizacje. Jedyny minus to to iż te ciuchy są uzywane- ale według mnie jeśli nie są zniszczone to czemu by ich nie nosić? Zapraszam do dyskusji bo ciekawi mnie zdanie innych osób :)

Gość gość
Tak kupuje. Koleżanki często pytają się mnie skąd mam te rzeczy, bo są cudowne :)

Gość gość
u wielu sprzedawcow nie ma niczego fajnego smierdzi nagrzebac sie trzeba nowe nie sa wcale dużo droższe

Gość Lalka19
Trzeba znaleźć po prostu dobry lumpeks. Ja w swoim mieście mam taki gdzie ciuchy są na wagę, większość to firmówki. Tanio, modnie.

Gość Asia7388
Też wolę w lumpeksie kupować i szczerze kupuje tylko tam. Szkoda mi kasy na ubrania, a tam też znajduje fajne i o wiele taniej niż w zwykłym sklepie.

Gość gość
Fajna sprawa. Zwłaszcza dla młodych dziewczyn, które dopiero szukają swojego stylu i lubią poeksperymentować z modą. Moja siostrzenica kupuje tam dużo i wygląda zawsze super. Czasami wyciąga siostrę i mnie i wyszukuje rzeczy dla nas. I co dziwne ja bym na daną rzecz nie zwróciła uwagi a ona nalega żebym kupiła. I potem zawsze się okazuje, że super w tym wyglądam. Nie wiem jak ona to robi.

Gość gość
Lubie bo to frajda. Moja najladniejsza spodnica jest z lumpeksu

Gość gość
Ja nie kupuje, bo sie brzydze. Nigdy nie wiadomo kto te ubrania wczesniej nosil, wizja potu, zarazkow, bakterii i robakow mnie odrzuca

Gość gość
Nigdy nie pracuj w sklepie bo do konca zycia bedziesz nago chodzic. W lumpku te ubrania sa chociaz wyprane...