Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

aneta

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakie s膮 dziewczyny o tym imieniu ?"jaki maj膮 charakter? Jakie macie do艣wiadczenia z Anetami?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
R贸偶ne. Znam Anety wredne intrygantki, znam te偶 Anety sympatyczne i mi艂e. To jaki kto艣 jest zale偶y od charakteru a nie od imienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
raczej dwulicowe i wredne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daniel daniel
Mam pewn膮 kole偶ank臋 Anet臋 liczy艂em na co艣 wi臋cej ale nie udalo si臋 niestety z mojej winy wszystko si臋 posypalo:/ Z charakteru bardzo dobra wra偶liwa delikatna ciepla mo偶na dlugo jeszcze wymienia膰. Po prostu do rany przy艂贸偶. Szkoda ze ta relacja si臋 posypa艂a jak juz wspomnia艂em i ona nie chce przynajmniej na razie rozmawia膰 ze mn膮 ale mam nadzieje ze za jakiw czas spotkamy si臋 ze sob膮 i porozmawiamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dw贸m Anetom podoba艂em si臋 kiedy艣 i one mi si臋 podoba艂y. W zwi膮zku z tym mam sentyment do dziewczyn o tym imieniu. Pierwsza mia艂a 16 lat. Ja mia艂em wtedy 17 lat. Podrywa艂a mnie. By艂a odwa偶niejsza ode mnie. Nic z tego nie wysz艂o gdy偶 by艂em wtedy zbyt nie艣mia艂y i nie by艂em w stanie ju偶 wtedy by膰 w zwi膮zku z dziewczyn膮. To jeszcze nie by艂 m贸j czas. Nie umia艂em si臋 ca艂owa膰 i post臋powa膰 z dziewczynami. Wstydzi艂em si臋 jej przyzna膰 do tego, 偶e nigdy nie pie艣ci艂em dziewczyny. Szkoda, 偶e tak wysz艂o. Ta Aneta by艂a bardzo atrakcyjn膮 dziewczyn膮. Drug膮 Anet臋 pozna艂em gdy mia艂em 22 lata. Wtedy ju偶 wiedzia艂em jak zachowywa膰 si臋 z dziewczyn膮 w sytuacji sam na sam. Ona r贸wnie偶 by艂a 艂adna i zgrabna. By艂a niska- ok.155 cm. 艢wietnie mi si臋 z ni膮 ta艅czy艂o. Niestety ona mia艂a tylko 15 lat. Ona flirtowa艂a ze mn膮 i dawa艂a mi do zrozumienia, 偶e si臋 jej podoba艂em. Gdyby to si臋 dzia艂o dwa lata p贸藕niej, zostaliby艣my par膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawi艣膰 to to, co lubi膮 najbardziej kochane anety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo fajna dziewczyna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anety to fajne dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20:42 dok艂adnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taj, tak.,. szczegolnie jedna franca!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie przesadzaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a to znaczy, jak kogos urobila jakas aneta, to znaczy ze caly internet ma miec o niej dobre mniemnanie, puknij sie w leb!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂usznie kto艣 zauwa偶y艂. Po imieniu nie mo偶na sklasyfikowa膰 osoby. Wszystko zale偶y od charakteru. Ja, np. jestem odbierana przez otoczenie jako osoba ciep艂a, sympatyczna, pomocna. Ale to nie oznacza, 偶e wszystkie Anety takie s膮. Mia艂am kiedy艣 znajom膮- imienniczk臋 i by艂a to z艂o艣liwa egoistka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam pewn膮 Anet臋. Rozw贸dka. Pi臋kna 32 letnia dziewczyna. Jest matk膮 dw贸jki dzieci, ale ci膮偶e w og贸le nie wp艂yn臋艂y negatywnie na jej wygl膮d. Zachowa艂a zgrabn膮 figur臋. Szczup艂a brunetka, 艂adna twarz,wzrost ok.170 cm, d艂ugie i zgrabne nogi, du偶e piersi. Jej by艂y m膮偶 to sko艅czony frajer, 偶e doprowadzi艂 do rozwodu. To kobieta marzenie. Nie mam u niej szans gdy偶 jestem od niej starszy a偶 o 10 lat. M贸j kolega poderwa艂 j膮 w ubieg艂ym roku. Byli w hotelu. Zazdroszcz臋 mu. Wszystko mi opowiedzia艂 o tym co oni tam wyprawiali. Nie b臋d臋 tego jednak opisywa艂 gdy偶 nie wypada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukam ch臋tnych os贸b, kt贸re chc膮 pracowa膰 stale lub dodatkowo online. Na pocz膮tek oferuj臋 1500z艂 w tydzie艅 a potem 2000-4000z艂 miesi臋cznie i wi臋cej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani z艂ot贸wki! W ka偶dej chwili mo偶esz zrezygnowa膰 - Tutaj nic nie tracisz, jednie mo偶esz zyska膰, a uwierz naprawd臋 warto! Je艣li jeste艣 zainteresowany/a to Wejd藕 na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek I zapisz si臋 a otrzymasz informacj臋 oraz szczeg贸艂y o zarobku.

Udost臋pnij ten post