Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aneta

Polecane posty

Gość gość

Jakie są dziewczyny o tym imieniu ?"jaki mają charakter? Jakie macie doświadczenia z Anetami?

Gość gość
Różne. Znam Anety wredne intrygantki, znam też Anety sympatyczne i miłe. To jaki ktoś jest zależy od charakteru a nie od imienia.

Gość gość
raczej dwulicowe i wredne

Gość daniel daniel
Mam pewną koleżankę Anetę liczyłem na coś więcej ale nie udalo się niestety z mojej winy wszystko się posypalo:/ Z charakteru bardzo dobra wrażliwa delikatna ciepla można dlugo jeszcze wymieniać. Po prostu do rany przyłóż. Szkoda ze ta relacja się posypała jak juz wspomniałem i ona nie chce przynajmniej na razie rozmawiać ze mną ale mam nadzieje ze za jakiw czas spotkamy się ze sobą i porozmawiamy.

Gość gość
Dwóm Anetom podobałem się kiedyś i one mi się podobały. W związku z tym mam sentyment do dziewczyn o tym imieniu. Pierwsza miała 16 lat. Ja miałem wtedy 17 lat. Podrywała mnie. Była odważniejsza ode mnie. Nic z tego nie wyszło gdyż byłem wtedy zbyt nieśmiały i nie byłem w stanie już wtedy być w związku z dziewczyną. To jeszcze nie był mój czas. Nie umiałem się całować i postępować z dziewczynami. Wstydziłem się jej przyznać do tego, że nigdy nie pieściłem dziewczyny. Szkoda, że tak wyszło. Ta Aneta była bardzo atrakcyjną dziewczyną. Drugą Anetę poznałem gdy miałem 22 lata. Wtedy już wiedziałem jak zachowywać się z dziewczyną w sytuacji sam na sam. Ona również była ładna i zgrabna. Była niska- ok.155 cm. Świetnie mi się z nią tańczyło. Niestety ona miała tylko 15 lat. Ona flirtowała ze mną i dawała mi do zrozumienia, że się jej podobałem. Gdyby to się działo dwa lata później, zostalibyśmy parą.

Gość gość
zawiść to to, co lubią najbardziej kochane anety

Gość gość
Bardzo fajna dziewczyna.

Gość gość
Anety to fajne dziewczyny

Gość gość
20:42 dokładnie!

Gość gość
taj, tak.,. szczegolnie jedna franca!

Gość gość
nie przesadzaj

Gość gość
a to znaczy, jak kogos urobila jakas aneta, to znaczy ze caly internet ma miec o niej dobre mniemnanie, puknij sie w leb!

Gość gość
Słusznie ktoś zauważył. Po imieniu nie można sklasyfikować osoby. Wszystko zależy od charakteru. Ja, np. jestem odbierana przez otoczenie jako osoba ciepła, sympatyczna, pomocna. Ale to nie oznacza, że wszystkie Anety takie są. Miałam kiedyś znajomą- imienniczkę i była to złośliwa egoistka.

Gość gość
Znam pewną Anetę. Rozwódka. Piękna 32 letnia dziewczyna. Jest matką dwójki dzieci, ale ciąże w ogóle nie wpłynęły negatywnie na jej wygląd. Zachowała zgrabną figurę. Szczupła brunetka, ładna twarz,wzrost ok.170 cm, długie i zgrabne nogi, duże piersi. Jej były mąż to skończony frajer, że doprowadził do rozwodu. To kobieta marzenie. Nie mam u niej szans gdyż jestem od niej starszy aż o 10 lat. Mój kolega poderwał ją w ubiegłym roku. Byli w hotelu. Zazdroszczę mu. Wszystko mi opowiedział o tym co oni tam wyprawiali. Nie będę tego jednak opisywał gdyż nie wypada.

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek I zapisz się a otrzymasz informację oraz szczegóły o zarobku.