Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacje damsko męskie są nienormalne lepiej dać sobie spokój

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie wiadomo czy to kobieta ma pierwsza napisać czy też zamilknąć tak jak facet bo mu nie zależy albo czeka aż kobieta pierwsza się odezwie? albo nie wiadomo czy facet który pisze aluzje seksualne to czy zależy takiemu tylko na sensie czy to taki podryw. Na kafe mi jedni odpowiadali ze to nie jest normalne i to zboczeniec a drudzy że to całkiem normalny flirt i to ja jestem kłoda

Gość gość
W calym temacie zwalasz wine na mezczyzn ty mizoandryczko!

Gość gość
Autorko... nie masz wyczucia, obycia i nie rozumiesz. Wiele jeszcze przed Tobą. Nie zadawaj durnych pytań, tylko poszerzaj wiedzę z psychologii i nt relacji pomiędzy płciami.

Gość gość
Chyba większość kobiet nie ma wyczucia bo jedne radzą pisać inne nie pisać i każdy radzi co innego

Gość gość
Owszem, większość kobiet nie ma wyczucia. A pytania na forum są idiotyczne, nikt nie udzieli idealnej odpowiedzi, bo wszystko zależy od sytuacji oraz ludzi w nią zaangażowanych. Dwoje dojrzałych ludzi będących w związku zna się najlepiej i dobrze wie, jak postępować. Jeśli nie wie, to znak, że żyją obok siebie, a nie ze sobą, nie przykładają do siebie wystarczającej wagi i uwagi, by reagować odpowiednio.