Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat o seksie

Polecane posty

Gość gość

na 20 idę do prostytutki, ciągle te p****le na okrągło oglądam i jestem totalnie napalony, chcę w końcu sobie trochę p*****ać, sęk w tym, że nie jestem jeszcze pełnoletni, mam rocznikowo 16 lat, chociaż na bardziej starszego, mam nadzieje, że dam jej 100 zł i nie będzie ubiegała się o dowód osobisty, gumki już mam przygotowane. Może mi ktoś doradzić jak mam się zachować kiedy ona będzie już bez majtek ? mam jej od razu włożyć penisa do c**y ? czy powinienem ją jakoś przygotować ? wymasować, włożyć pierw dwa palce, polizać jeżykiem, napluć na nią od czego zacząć, proszę doradźcie ?

Gość Dosia2018
polizac p**de?do ktorej wkladaja najbardziej oblesni nieumyci ?te swoje fajfusy chlopcze jestes chory :-)pomasturbuj sie w domku.albo zaprzyjaznij sie z kims.

Gość gość
Mam syna w podobnym wieku co ty, to co napisałeś jest po prostu straszne, w tak młodym wieku chcesz zacząć chodzić na d***** !? to jest gorsze od palenia papierosów i picia alkoholu razem wzięte.

Gość dosia2018
Mnie w sumie na zyganie zbiera :P wszyscy je jada jak chca nie kazdy przychodzacy do niej jest czysty zadbany a ten jej chce jeszcze lizac fuj...masz 16 lat zacznij od innemych rzeczy niz seks z d**********.w lesie czaja sie ich alfonsi cos im nie przypasuje i lecisz.

Gość gość
nie zamierzaj jechać do lasu, ogłoszenia znalazłem na roksie i mam podany adres ta panie przyjmuje w domu

Gość gość
Nie upokarzaj sie masz dopiero 16 lat ... nie chcialabym faceta co moczył w dziwffce skad wiem czego sie nabawił jakie syfy roznosi