Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyszekZSamosi

To ja byłem Marcinem34, Kermitem, Słuchawką, Gomezem

Polecane posty

Myśleliście ze to mit, wiedzieliście ze to mit, fantazja. A skąd wiedzieliście? Bo wam powiedziałem, Rozumiecie? Od razu dałem ci gotowy obraz, w który możesz znaleźć dla nas miejsce. Jesteś przecież prostą osobą, myślisz sercem, a nie głową. Obrazami. To nic, nasypię ci trochę klisz, częstuj się! Myszek to Marcin34, HOP! Z jednej strony jawnie w to nie wierzysz, a z drugiej jakby wszystko już wiesz. Plotki! To lepsze od telewizora. Marcina, Kermita - Nie ma, no są, ale tylko nazwy. Bo dla ludzi jest bardzo ważne, żeby uważać się za kogoś. Bardzo ważne jest, żeby z kimś walczyć. I wychodzę temu naprzeciw. Oferuję bardzo wysoki asortyment: Chcesz się śmiać z ułomnych, Marcin34 się wydurnia. Marzysz o tym by z kimś podyskutować na poziomie - Loguję się jako kobieta, przykładowo Słuchawka. nudzi ci się i chcesz drame - no patrz, Kermit. Chcesz się pośmiać? Tomekloko. Wygodny system. Nazwiesz mnie Myszkiem? Mówię przecież: Żadnego Myszka nie ma. No? Jest Samosia i są ludzie, którzy uważają, że nalezą do tej kultury. Myszek, Kermit, Tomekloko, LaVidaLoca - To przecież są manekiny. Oczywiście imitują samodzielność, konkurencję, walkę. Prowadzą nawet wojny. Piękna rzecz. Jak Hydra. Wybierz sobie głowę, wedle gustu, walcz z innymi głowami. Uznaj ze nieprzyjacielska głowa jest smokiem. zwyciężaj. A serce? Oto serce. Niue widzisz go ani o nim nie wiesz. I gdybym ci go nie pokazał, nadal walczyłbyś z głową. Jak nie z Myszkiem, to z LavidaLocą. Czego potrzebują ludzie? Tego . właśnie tego. Żeby się nie nudzić. Żeby mieć czym się zająć. Żeby mieć wybór. Mieliśmy na samosi cały świat! Samowystarczalny prawdziwy świat. I nie było potrzeby mieć innego. A co ja takiego robiłem Do Kowbojek, kowbojki, Samosi, samosian.

A co ja takiego robiłem? Minimum ingerencji. Przecież jestem po prostu obserwatorem. Tylko jeśli system ulega wypaczeniu, trzeba robić poprawki. I tak zabijaliście się nawzajem. Czemu? To nie ja lubię was zabijać, hejtować, wyzywać od najgorszych. To wy lubicie się zabijać, hejtować i wyzywać od najgorszych. Ja lubię po prostu wami rządzić. Ale jeśli chce wami rządzić, to jestem zmuszony pozwolić wam na to wszystko.

Gość gość
a wonchasz doope?