Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalaczego wszystkie debilne głupie

Polecane posty

Gość gość

szmaty są przekonane o tym że są takie niby wspaniałe i że umieją kochać? U nich to tylko ******ie we łbach i nic po za tym. Kochać nie potrafią. Szmaty są złośliwe głupie i dodatkowo z***biście debilnie zadufane w sobie.

Gość gość
wymagają dzwiki by przy nich być i wspierać je aż do śmierci ale wystarczy że pojawi się jakiś koleś do ******** to już wszystko zrobią by ją per***ał. Wystarczy ze facet zacznie trochę nie domagać na zdrowiu (i nie może się z nim p*****ać) to już k***a traktuje takiego jak worek do kopania. Wożą te swoje k***iszonowate p***y w samochodach i żadna nie pomoże facetowi bezinteresownie no chyba że w zamian da jej pomiętośić to i owo i będzie mogła go sobie przer***ać. W d***e mają swoje mózgi i uczucia .

Gość gość
Był bym nawet wstanie zgodzić się na role surykatki z króla lwa jeśli tylko zagwarantuje mi to poznanie jakieś fajnej inteligentnej kobiety odstraszeniu wszystkich kłamliwych przer****nych, mściwych, głupich złośliwych szmat.

Gość gość
Hipokryzja kobiet. Szmacą się kurwy wszędzie na lewo i prawo i nic im nie można powiedzieć , a jak facet jedna noc spedzi z kurwą to inne kurwy latami mu to wypominają.

Gość gość
Mało tego. Już nawet się wyspać nie mogę bo natrętne, despotyczne szmaty mnie w snach prześladują.

Gość gość
Psychiatra za tobą tęskni.

Gość gość
byłem u nie. Wariatka kazała mi do kumpla z terapii mówić "tato" Przychicznie chora dziwnka która uważa że ludzi leczy bhahahahah

Gość gość
sram na d****** DOSŁOWNIE