Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w młodszym i do tego zajętym

Polecane posty

Gość gość

Muszę sobie dać z nim spokój jak to zrobić? Widywać się widujemy w pracy, nie mogę z niej zrezygnować niestety. Mam nawet takie glupie pomysly ze chcialabym zostac chociaz jego dobrą kolezanką. Męczy mnie to. Co robić?

Gość gość
Koleżanką? Po co chcesz robić sobie taką krzywdę? Wzdychac do niego, być obok i nie móc dotknąć... bez sensu. Chyba że zamierzasz go odbić tej kobiecie...

Gość gość
wybadaj najpierw sytuacje moze ich zwiazek wisi na wlosku?

Gość gość
Nie ma sensu mieszać mu w życiu. Nie wiem tylko co robić, nie mogę uwolnić myśli od niego. On raczej nie jest mną zainteresowany i ogolnie ma powodzenie wiec noe ja jedna do.niego wzdycham. Nie ma sensu... a serce nie sługa. Chcialabym aby stal sie dla mnie obojetny z drugiej strony te motyle w brzuchu sprawiają, ze chce mi się żyć, czuje się jak na haju przy nim. Taki paradoks...

Gość gość
zauroczylas sie po prostu podoba ci sie fizycznie bo charakteru jego nie znasz?

Gość gość
On jest Twoim przełożonym a moim kolega. Ma żonę i dziecko, ale pamiętaj ze ja bylam pierwsza. Zresztą po piatkowej akcji masz marne szanse. On jest mily bo to taki cieply człowiek, ale w rzeczywistości targaja nim sprzeczne emocje i chciałby przeleciez kazda co ladniejsza laske. Tak kocha swoja żonę. Lepiej znajdz innego.

Gość gość
Wy szczególności was nie chce przelecieć i się nabija z tego ;)

Gość gość
21.02 tak zauroczylam się i co najsmieszniejsze uderzylo we mnie to jak grom z jasnego nieba gdy go pierwszy raz zobaczylam w firmie i do tego nie pracowalam jeszcze wtedy z nim, tylko u konukrencji. .kto by pomyslal ze za pare miesiecy od momentu gdy go zobaczylam pierwszy raz bede z nim pracowac, rozmawiac z nim i przebywac tyle czasu w jego towarzystwie.

Gość gość
Marzenia starych bab są najlepsze

Gość gość
jesteś zwykłą tanią tamarą jesli miałabys ochotę odbijać facetów zajętych. odbija ci sperma? co cię kręci? ze nie twój? facet zajety jest z natury aseksualny, chyba, że chcesz żeby kręcił na raz z tobą i z obecną, byłą, przyszłą i następną? nie stac cię na wolnego faceta?

Gość gość
23.03 lubię cię.

Gość gość
Nie dość że młodszy to jeszcze zajęty. Fatalna kombinacja.

Gość gość
Pamiętaj jeśli chcesz być w życiu szczęśliwa musisz być samolubna. odbij jego i tyle. Jeśli tobie się nie uda to nie będziesz żałowała , że tego nie spróbowałaś.

Gość gość
00.40 wiem, że fatalna. Myslicie ze polowalam na to, ze specjalnie szukalam zajetego i w dodatku mlodszego. To się stalo nagle, spadlo jak grom z jasnego nieba, nie chcialam, nie szukalam i jak mnie wzielo jeszcze wtedy nie wiedzialam, ze on zajety. Nie chce jego nikomu odbijac, chce zeby mi przeszlo przeciez wyraznie napisalam ze pytam jak sie tego wyzbyc. Gdybym chciala go poderwac zadalabym pytanie jak to zrobic a nie jak się tego pozbyc. Zle sie z tym czuje, nie moge skupic się na pracy, życiu...to frustrujace.