Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo go skrzywdzilam co zrobic zeby wybaczyl?

Polecane posty

Gość gość
Cierpliwość ma swój czas. życie także więc łap je póki jeszcze możesz byle w miarę rozsądnie:)

Gość gość
dziś moj problem z alko polega na tym ze moge nie pic 2 tyg -miesiac ale jak juz zaczne to wpadam z w tzn cugi i pije 3dni-tydzien,wtedy chodze kompletnie pijana,bawie sie szalaje nic mnie wtedy nie obchodzi,jedyny plus tego to to ze nie pije wodki tzn sama nigdy nie kupie,upijam sie hetrolitrami piwska :/ walcze z tym i wiem ze mi sie uda juz miesiac jestem trzezwa.

Gość gość
Za flaszkę zrobisz.

Gość gośćSylwias
9.43 koszmar,ile masz lat?

Gość gość
Co zrobić? Nic- czasem jest zbyt późno na to aby coś zrobić. Z mężczyzną jest jak z okazją..jeśli nie złapiesz go w odpowiednim czasie to powinnaś sobie odpuścić-przepadło:) Można próbować ale jeśli nie przynosci efektu po jednej próbie należy zrezygnować:) i znaleźć następną okazję:) hahahahahha. KC

Gość gość
Jakbym wiedziała ze to naprawdę |Ty to za darmo masz jak w banku:)

Gość gość
od wczoraj nic nie pije człowiek a czuje się jakby był pijany..masakra.

Gość gość
Ale co Ci zrobił ten facet którego kochasz, ze na złość jemu przespalas się z jego wrogiem?

Gość gość
dziś nie przyznal sie ze chce byc ze mna i ze mu na mnie zalezy,ukrywal to przed znajomymi i ja wyszlam na totalna wariatke ktora niby ma jakies urojenia.

Gość gośćSylwias
12.06 ale to cię i tak nie upoważnia do tego żeby sypiać z innymi! jesteś zwykłą szmatą tyle ci powiem ,normalne kobiety tak nie robią.

Gość gość
dziś wiem i bardzo zaluje tego co zrobilam zamiast skrzywdzic jego to skrzywdzilam siebie i teraz ja musze z tym zyc;(

Gość gość
Ty go nie kochasz, chcesz teraz udowodnić coś sobie, jemu, znajomym, a w szczególności tej lasce, której nie cierpisz. Proste. Lecz się.

Gość gość
nic nie chce udowadniac dalam mu wolna reke zerwalam calkiem kontakt!! zmienilam nawet numer tel,zawiesilam FB,jak bedzie chcial zaczac wszystko od poczatku to chce zeby to byla jego swiadoma dezycja.na nic nie naciskam,Jak nie wroci to znaczy ze nigdy nie kochal ...trudno sie mowi i zyje sie dalej ;(