Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote jutro napić się wina z koleżanką ale kp

Polecane posty

Gość gość

Wiem zaraz mnie zjedziecie i zwyztwacue ale mam nadzieje ze znajdzie się jakaś pomocna mama. Synek ma 3 miesiące jutro przyjeżdża do mnie koleżanka czy mogę wypić choć pół lampki wina? Ile powinnam nie karmić?

Gość gość
Oczywiście, ze mozesz tylko musisz kilka godzin nie karmic , mysle ze 3-4. Jak dziecko przesypia noc? No i nie schlaj sie.

Gość gość
Poszukaj w necie, sa tabele odnośnie tego, ile nie można karmić po konkretnej dawce alkoholu

Gość gość
Swoja droga to ja jak maly mial 3 miesiące to bylam zombie i jakbym miala jeszcze kolezanke przyjmowac zamiast spac to bym sie chlastala, podziwiam

Gość gość
Dzieci sa różne- jak mój miał 3 miesiące, to nie wiedziałam, co robić z czasem, Poza tym dziecko ma też ojca.

Gość gość
Nie myślę o na piciu się tylko o pół/ moze lampce wina? Gdzie znajdę taka tabele? Mogę prosić o linka? Syn niestety nie przesypia jeszcze nocy. koleżanka ma być w środku dnia. Czy lepiej wypić lampkę smakowego piwa? W końcu ma mniej procent

Gość gość
Wpisz sobie w Google, na parentingu chyba mieli, po jednym piwie nie można kp około 3 godziny, po kolejnym następne 3 itd., myślę ze po lampce wina to będzie podobny czas, zresztą lepiej odczekać niż potem się stresować. Jeśli masz możliwość, to ściągnij pokarm na 2 razy i będziesz spokojnie mogła wypić lampkę czy 2

Proponuje odciągnąć pokarm i wtedy bez obaw napijesz sie lampki wina, nakarmisz odciągniętym mlekiem i bedzie po klopocie.