Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę patrzeć na nieudaczników dlatego zaliczam kobiety za nich.

Polecane posty

Gość gość

Mam powodzenie, wrodzony urok po przodkach(dziadek zdradzał babcie, ojciec matkę, a ja żonę) i znam już chyba wszystkie typy kobiet, są proste w obsłudze w gruncie rzeczy jeśli ma się cel by je zaliczać. Za to nie ukrywam, że skomplikowane były dla mnie sytuacje kiedy się angażowałem. Ale do rzeczy, jak widzę nieudaczników robiących podchody to grzech nie wziąć sprawy w swoje ręce. Ktoś musi obrabiać wszystkie, śliczne kobiety. Chociaż ostatnio miewam nawet wyrzuty sumienia, jedna z moich ofiar ostatnio napisała mi smsem elaborat, że zniszczyłem jej psychikę, emocję i przeze mnie już zawsze będzie sama :)

Gość gość
a te w związkach i w małżeństwach też Ciebie interesują? jeżeli tak to traf ty tylko na mnie.... to ja Ci urok sprawie! że siebie w lusterku nie poznasz.....

Gość gość
gość dziś Jakbym trafił na Ciebie, jadłabyś mi z ręki, znam taki typ jak Ty, takie cwaniary lubią wyzwania, ale same o tym nie wiedzą, same nie wiedzą kiedy zaczyna ich intrygować znajomość z takim typowym babiarzem jak ja. Może to kwestia kompleksów, w końcu ktoś zwrócił na Ciebie uwagę i jeszcze się stawia...

Gość gość
Ha ha to chyba jakieś głupie zaliczasz.

Gość gość
gość dziś W pewnym sensie tak, tylko wychodzi, że każda kobieta jest głupia, bo każda jest skłonna mi się oddać.

Gość gość
21:33 to ja mężczyzna jest autorem!! jak będziesz miał zmasakrowana twarz to i kompleksów nabierzesz....

Gość gość
gość dziś zmasakrowaną twarz? Nie było jeszcze takiego odważnego jak żyję, wszyscy tylko grożą w internecie :)

Gość gość
21:44 a fee ja bym się nie dała, nie na wszystkie to działa serio.

Gość gość
Swoje przeżyłąś :)

Gość gość
gość dziś każda tak mówi, no chyba, że serio jesteś w jakimś bardzo poważnym, pięknym związku, to wtedy nawet nie podejmuję rękawic, zwyczajnie mi głupio coś takiego psuć, a i tak raczej nic z tego nie będzie. Jednak sporo kobiet tkwi w związkach z przyzwyczajenia, takie coś łatwo rozbić, a ja nie rozbić to wejść w cichą relację.

Gość gość
Mozesz sie podobac, ale serio taki arogancki jestes caly czas? To odpychajace, chyba ze dobrze udajesz i masz dobra gadke. Jednak w miare logicznie myslace kobiety potrafia sie polapac w pore... mozna wyczuc cichociemnego cwaniaka latwo.

Gość gość
21:55 obecnie nie jestem w związku. Z jakiś powodów na mnie to nie działa umiem wychwycić różnicę " w facecie na lata i na bzykanko" (druga opcja na dzień dobry odpada).

Gość gość
gość dziś Zależy od kobiety. Niektóre kobiety lubią arogancję, co mnie w sumie nie dziwi. Jednak większośc po prostu lubia zainteresowanie i spektakularne zachowania. Jestem bardzo pewny siebie, trochę buntowniczy z natury, często zwracam na siebie uwagę bo nie myślę czasem co robię, różne są tego skutki, ale od zawsze to działało na kobiety. Z tym, że ja tego nie reżyseruję, dlatego uważam, że to jakiś tam urok osobisty.

Gość gość
nie było odważnego powiadasz...?? to zacznij myśleć co robisz i jakie możesz ponieść konsekwencje biorąc się za kobietę w związku.... zęby nie liście, na drzewie nie rosną...

Gość gość
gość dziś wiesz co, kiedyś przyszedł do mnie mąż kobiety, z którą miałem romans. Dowiedział się gdzie mieszkam. Walił w drzwi, otworzyłem, spojrzał na mnie w bezruchu i wybełkotał tylko coś w stylu - rozbiłeś moją rodzinę, poniesiesz za to konsekwencję. Minął z rok, z tego co wiem zeszli się i znowu tworzą rodzinę. Ja nie chciałem niczego psuć, cieszę się, ze tak się skończyło o tym miał nikt nie wiedzieć. Nie lubię wyrządzać krzywdy nikomu.

Gość gość
A czy czujesz pogarde do kobiet?

Gość marawstala
Jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodzil... Czyli nie każdej zawrocisz w głowie : )

Gość gość
Autorze, wzrost? Jeszcze raz zapytam. Rozumiem że już późno i może poszedłeś spać ale jeśli jeszcze tu zajrzysz to koniecznie napisz, sam jestem ciekaw.

Gość gość
Autorze, ode mnie możesz dostać jedynie kopa. Atrakcyjna.

Gość gość
Mój wzrost to 187cm

Gość gość
Kiedyś taki podrywacz jak autor startował w kawiarni do mojej dziewczyny wiedząc, że ona była zajęta gdyż była tam ze mną. Ona miała już wcześniej dość często do czynienia z takimi pewnymi siebie arogantami gdyż jest atrakcyjną kobietą. Nie musiałem interweniować gdyż go szybko bez zbędnych ceregieli spławiła tak samo jak wszystkich poprzednich. Ja jestem spokojny i bić się nie lubię-no chyba że w ostateczności. Ona sama załatwia temat bez potrzeby używania siły fizycznej z mojej strony. Dawanie kosza startującym do niej zarozumiałym arogantom daje jej dużo satysfakcji.

Gość 9mm lub wyżej
jakby do mojej laski się podpiął to byłby to jego ostatni raz niestety, nie cierpie takich typków

Gość gość
Ja jestem nieudacznikiem i rozumiem autora. Jest samcem alfa i zalicza kobiety bez najmniejszego problemu bo same na takich lecicie i rozkladacie sie przed nimi. Jedyne co moge zrobic to pogratulowac.

Gość gość
Tylko pogratulować autorowi, niech się bawi i HIVa czy innego syfu nie złapie.