Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozka Adonisssa powie co was czeka

Polecane posty

Gość gość

Zaczynamy o 23:00 Data ur Imie i pytanie Zapraszam Adonisssa

Gość gość
19.07.1996 Angelika Jak rozwinie się moja kariera zawodowa i czy znajdę czy też już znalazłam odpowiedniego partnera na zycie?

Gość gość
Witam Sylwia 15.01.1989 czy jest mężczyzna który darzy mnie uczuciem ? Jakiś zainteresowany pojęciem znów relacji ??:)

Gość gość
Angelika jeszcze sama nie wiesz do konca co chcesz robic zawodowo W nowym roku zmienisz otoczenie Poznasz bruneta bedzie to spontaniczne spotkanie potem czas pokaze pozdrawiam

Gość gość
Odp na pyt Sylwii poznasz mezczyzne obecnie karty mi pokazaly ze nie jest to dla ciebie dobra partia Nie bedziesz z nim szczesliwa unikaj blondynow o niebieskich oczach Jest ktos z otoczenia twojego darzy cie uczuciem sympati i jest oczarowany Pozdrawiam

Gość gość
Fiut urodzony w stanie wojennym 81.Co mnie czeka?Ile jeszcze pozyje?

Gość gość
Tu Sylwia dziękuję. A kim on jest ten mężczyzna który jest mną oczarowany ? Myślę o pewnym mężczyźnie z dawnych lat wspólpracowałam z nim ostatnio zbiegi okoliczności jakieś takie dziwne sa że widzę go pod praca moja gdzie przyjeżdżam . I akurat stał gdzie na na przystanek chodze i tam był ale nie jechał to dziwne bo ma samochód :) może pani coś powiedzieć o tym ? Czy będzie dane nam jeszcze się spotkać tak na gruncie prywatnym ma na imię Mariusz

Gość gość
Od dla Sylwi spotkasz sie z nim a raczej wpadniecie na siebie do 2mcy Na poczatek rozmowa i propozycja wspolnej kawy bedzie Powodzenia Adonisssa

Gość gość
:))) F..t ur 81.r jeszcze bedziesz zyl tylko bardziej dbaj o zdrowie bo za duzo palisz i mniej trunkow zalecam Watroba nie jest w dobrym stanie pozdrawiam

Gość gość
Dzieki za info wszystko sie zgadza