Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKrzyś

Bliskość podczas seksu

Polecane posty

Gość gośćKrzyś

Dobry wieczór drogie Panie, (głównie do Was mam pytanie) [nawet nie czuje, jak rymuje] już na poważnie: Czy podczas seksu z partnerem (nie zawsze oczywiście) wolicie czuć dużo jego bliskości? Podam przykład co ja robię i czy to Wam odpowiada. Moja partnerka leży na brzuchu, a ja na niej. Uwielbiam kiedy nasze ciała stykają się możliwie jak największą powierzchnią. Często ją całuję po szyi, plecach, policzkach itp. Mówię jej że ją kocham i inne czułe słówka. To samo w pozycji misjonarskiej, chcę żeby mnie obejmowała, przytulała i cała reszta z powyższego. W to wszystko proszę wstawić czas przeszły bo związek się już zakończył. Pojawia się pytanie, lubicie coś takiego czy to jest dla Was za dużo/mało? Biorę pod uwagę fantazje typu dominacja, szybki numerek itp. to wiadomo wtedy inna gra. Pytam o generalne odczucia. Proszę też o dodanie wieku przy odpowiedzi, tak dla mojej wiadomości. Ja mam 25 lat - chłopak (po nicku już chyba wiadomo).

Gość gość
bliskosc w internecie

Gość gość
Cyt. ' Biorę pod uwagę fantazje '

Gość gość
Fantazje ?

Gość gość
lubie bliskosc :)

Gość gość
Mało :(

Gość gość
dzięki za sensowne odpowiedzi :) jak już macie pisać takie pierdy to nie piszcie wcale

Gość gośćmarchewka
Jezu jaka z ciebie p*****la :O mam nadzieje ze w lozku jestes inny :P

Gość gość
A co zamierzasz się z nim bzykać że masz nadzieję?

Gość gość
Każdy ma inne potrzeby. Mężczyźni są różni i kobiety są różne. Wszystko też zależy od sytuacji.

Gość gość
Lubię całowanie i bliskość partnera podczas seksu. Ale "kocham cię" to raczej wolałabym słyszeć w codziennym życiu lub po seksie ;)

Gość nie czas na bycie pissdą
masz babe dominować i pakować w nią po same jaja, tyle twojej roboty amatorze

Gość gość
nie wiem, czemu sie rozstaliscie Wg nie jesteś ideałem! Ja kocham pieszczoty a nie tak jak robi mój: gryzie mi sutki i po 20 minutach gryzienia ładuje penis do pochwy i jedzie 20 minut w przód i w tył żenada, nuda, degrengolada

Gość gość
wg mnie* Jesteś ideałem! TO NIEZWYKLE PRZYJEMNE JAK KTOŚ KTO CIĘ KOCHA I PRAGNIE MÓWI TO I OKAZUJE POCAŁUNKAMI zwłaszcza w szyję. Kochasz a nie traktujesz jak byle dziurę w płocie. To piękne, ludzkie, humanistyczne i śliczne!

Gość gość
Bliskość realna jest nieporównywalna. Niestety mój facet wybrał internet

Gość gość
uwazam ze swietnie dbasz o czulosc,bliskosc. Moj maz postepuje tak samo. I tez mowi ze nnie kocha w trakcie seksu. Uwazam ze to ogromnie mile. Warto pytac i mowic co kto lubi,ustalic preferencje. Ja np jestem gadula ale w czasie seksu nie znosze gadania,moj maz ciagle o tym zapomina i pyra xzy tak dobrze,czy mi dobrze ...boze..a codziennym zyciu ciezko slowo od niego wymusic

Gość gość
Ja też lubię bliskość, ale raczej wolę przutalanie gdy ja się kładę na męża a nie on na mnie :-( mąż jest ciężki i nie jest to najlepsze doświadczenie :-( Niestety mój mąż od kilku lat nie umie rozlaczyc seksu i czułości, więc tylko podczas seksu słyszę komplementy i deklaracje uczuć :-(