Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tym ? Dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Hej, zaczne od tego ze cykle mam zawsze regularne 31 dni. Pojechalam na Chorwacje i okres dostalam z opoznieniem 9 dni. Teraz w drugim cyklu po przyjedzie znowu mi sie spoznia 7 dni. Pytanie czy w drugim cyklu tez sie moze spozniac po podrozy. Czy ktos tak mial? Zrobilam 3 testy negatywny wynik. Jutro jade na bete. Dodam ze byl stosunek w dni plodne

Gość gość
Nie mam stosunków żadnych i z nikim i nie mam takich problemów

A ja miałam zawsze regularne a teraz od jakichś 70 dni nie miałam okresu. :( A w ciąży być nie mogę. I w ogóle mam nieregularne od kilku miesięcy a jacyś idioc***iszą, że jestem niepoważna, czy zdesperowana. Mam czekać aż w ogóle na dzieci będzie za późno? Może już jest... Dziecko jest ważniejsze od mężczyzny, tego można mieć w każdym wieku, dziecka nie, a jakieś zabiegi mnie akurat brzydzą i są dla mnie nieetyczne i nigdy bym ich nie chciała.

Gość gość
NÓW_ZNÓW dziś tak samo myslalam, dorwalam dobre geny, chcial ,mnie tenteges, idealnie. Tylko cos nie pyklo w moim chytrym planie i zostal na dluzej. Jestesmy juz razem ponad 14 lat, a ja nosze jego trzecie dziecko.

Gość gość
Jak ja gdzies wyjezdzam to tez sie rozreguluje. A ty juz lecisz na badania. Easy girl

Gość gość
"NÓW_ZNÓW dziś A ja miałam zawsze regularne a teraz od jakichś 70 dni nie miałam okresu. smutas.gif A w ciąży być nie mogę. I w ogóle mam nieregularne od kilku miesięcy a jacyś idioc***iszą, że jestem niepoważna, czy zdesperowana. Mam czekać aż w ogóle na dzieci będzie za późno? Może już jest... Dziecko jest ważniejsze od mężczyzny, tego można mieć w każdym wieku, dziecka nie, a jakieś zabiegi mnie akurat brzydzą i są dla mnie nieetyczne i nigdy bym ich nie chciała." Nie no nie wierzę....