Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wejsc w to , czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

Może wyda wam sie to głupie, ale cóż. Nie jestem desperatką,ale chyba sie zauroczyłam i dlatego rozważam,co zrobić... Każdego innego spławiałam. Zawsze miałam w sobie coś z romantyczki. Marzylam o odwzajemnionej,wielkiej miłosci,takiej bezinteresownej. A juz szczytem spelnienia marzen bylby chłopak podobny do mnie i taki z którym bylibysmy dla siebie pierwszymi.Ja celowo wstrzymywałam sie z seksem, były tylko pieszczoty z chlopakami, nie tracilam czasu i stawialam granice tym z ktorymi nie bylo jakos super. Mialam zwiazek w nastoletnim wieku, ale taki kilkumiesieczny z chodzeniem za raczke, zwykle zauroczenie, bardziej z mojej strony, niz z jego ;/ . a tu trafil mi sie ktos tak podobny do mnie, i ... z miloscią "na koncie". Kilka lat zwiazku.Byli dla siebie pierwszymi ,slyszalam ze kochali sie i to byl fajny zwiazek. W dodatku ona jest taką dziewczyna ktora podoba sie wielu , nie jest wyzywajaca ale ma cos w sobie :/ No zaczynam miec kompleksy, on na pewno bedzie robil porownania a juz zauwazylam ze w trakcie pisania ze mna pisal z innymi i widzialam z kim. Te dziewczyny przypominaly z wygladu jego byłą z którą on ma kontakt. Boje sie w to wejść...Nie wiem co robić. Co byscie zrobili na moim miejscu?Poza tym on jest idealny.

Gość gość
jaki wiek delikwenta i delikwentki?

Gość gość
29 ja 22

Gość gość
29 a zachowuje się jak 15latek, NIE WCHODŹ W TO, same problemy będą, po prostu go unikaj i to samo się skończy, no chyba że jesteś desperatką ( pomimo że zaprzeczasz ) która tylko chce być wykorzystana jak lalka szmatowa

Gość gość
idealny nie jest, masz różowe okulary przez ogłupienie, zejdź na ziemie, to ewidentnie babiarz, nie potrafi być z jedną

Gość gość
Juz przestal z nimi pisac z wlasnej inicjatywy ,spotkalismy sie 2 razy i poprosil o zwiazek..ale zastanawiam sie czy on jej nie chce zrobic na zlosc i czy wciaz jej nie kocha

Gość gość
Tak, lepiej zrezygnuj z super znajomości i możliwego bardzo fajnego związku przez swoje kompleksy. Tak będzie lepiej :)

Gość gość
Tak zrobię lecę bo chce do ciebie.

Gość gość
Przestał z nimi pisac, bo tak Tobie powiedział? Ta jasne...on pewnie nadal kocha była a teraz chce bawić się, odreagowac. To kobieciarz, nie pakuj się w to.

Gość gość
odpusc chyba ze chcesz byc tylko dziewczyna na pocieszenie- dopoki nie wyleczy sie z bylej daj mu spokoj

Gość gość
dziś tak chce jej zrobic na zlosc !! moj ex mnie zostawil po tym jak go skrzywdzilam i za tydzien po kilku dniach znajomosci z dziewczyna zaczeli byc w zwiazku!!ta ich sielanka trwala 3 miesiace jak sie domyslasz zostawil ja i wrocil do mnie wiec radze ci uwazaj,facet ewidentnie szuka dziewczyny na pocieszenie

Gość gość
gość dziś On się wyszalal, a Ty potem go przyjelas z otwartymi ramionami?

Gość gość
Powiem Ci z punktu widzenia faceta. Jestem teraz zakochany w pewnej kobiecie, która znowu jest zakochana w innym facecie. Z tamtym jej nie wychodzi, nie jest szczęśliwa. Pasujemy do siebie idealnie, ale ona nie potrafi zakończyć związku z nim, ciagle do niego wraca, bo tamten opowiada jej bajeczki, że się zmieni. Ja z kolei nie potrafię związać się z inną kobietą, bo to właśnie ją kocham i każdą do niej porównuje. Jest dla mnie ideałem kobiety i obawiam się, że żadna inna mi jej nie zastąpi. Tak więc widzisz, miłość to bardzo silne uczucie i nie da się tak łatwo związać z inną osobą, dlatego moim zdaniem nie powinnaś w to wchodzić póki jeszcze się nie zakochałaś. Później będzie tylko ból i cierpienie. Dodatkowo dochodzi fakt, że nigdy nie uprawiałaś seksu. Nie sądzisz, że zasługujesz na kogoś kto da Ci to samo? Nie wiem jak Ty czujesz, ale ja nie potrafiłbym związać się z kobietą, która już to robiła. Jakoś przeszkadzało by mi to, że nie będę dla niej pierwszym, tak jak ona dla mnie

Gość gość
To po co jak jakiś masochista wzdychasz do laski która się bzyka ze swoim facetem? Sam sobie przeczysz.

Gość gość
dziś Tak przyjelam go bo to z mojej winy sie rozstalismy.

Gość gość
dziś w tej ktorej jestes zakochany to dziewica?ze swoim factem pewnie w monopol graja

Gość gość
11:53, kto Ci powiedział, że się z nim bzyka?

Gość gość
To musi być jakiś dziwny związek skoro nie uprawiają seksu.

Gość gość
gość dziś Aha, spoko. To nie była złośliwość, tylko pytałam z ciekawości.

Gość gość
dziś moze maja po 16 lat?;)

Gość gość
autorka to idiotka, facet się nie nadaje a ta brnie w to z braku alternatyw, GŁUPIA

Gość mucha na szybie
brnie jak ślepy pod koła tira, tyle