Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćparassolka

Wczoraj było mega

Polecane posty

Gość gośćparassolka

cudowny dzień start 10.40 powrót dwunasta w nocy ,Ustroń ,Ochodzita ,Krupówki..wszystko to w jeden dzień i trzy kościoły odwiedziłam.Cudnie .;-)a wy nic tylko na tym forum siedzita i nic nie robita.

Gość gośćparassolka
Najpierw pojechaliśmy do Ustronia do Bajki ,potem na 12.00 do kościoła w Ustroniu ,parę minut wcześniej przeszedł pochód do Pomnika za poległych w którym wzięłam udział.Po mszy pojechaliśmy do Koniakowa tam w Karczmie na Ochodzitej pyszny obiad a potem to już był spontan w kierunku Zakopanego.Syn prowadził całą trasę tam i z powrotem ,spisał się na medal .Na Krupówkach wymarznął bo zaczęło padać a on w samej tylko koszulce tak się kończy jak mnie nie słucha ,zawsze się z nim kłócę o to.Mimo wszystko to był przyjemny -Świąteczny dzień ,tylko meliskę i mięte zapomniałam w domu a poświęcić miałam.

Gość gość
A jak tam twój mąż, którego zaniedbujesz? Przez to musi szukać pocieszenia i innej.

Gość gośćparassolka
11.30 co to za bzdury? kolejna ściera? zaniedbuję? kto ci takich bzdur naopowiadał? pilnuj swojego a żonatych zostaw w spokoju.

Gość gość
Taka katoliczka, a innych wyzywa, a kto ostatnio pisał, że nie uprawia seksu z mężem od kilku lat?

Gość gośćparassolka
11.50 to moja i męża intymna sprawa! tylko my wiemy dlaczego i nie jest to powód do rozwalania nam małżeństwa!Ja wyzywam? nie znoszę wulgaryzmów i zboczeńców!Nigdy nie będzie rozwodu bo Eucharystia jest dla mnie najważniejsza!Temat jest zupełnie nie o tym więc wypraszam sobie wchodzenia na tematy intymne i zadawania niekulturalnych pytań.To są nasze sprawy prywatne.

Gość gość
11.50 idź się leczyć i nie myl pojęć

Gość gość
gość dziś Ty się lepiej idź leczyć

Gość gość
Dajcie spokoj ta gośćparassolka jest chora na głowę o sobie mówi, że to co robi z mężem to jej intymne sprawy, a innym wchodzi do łóżka i wyzywa od najgorszych. Poczytajcie sobie co ta wariatka tu wypisuje...

Gość gość
gośćparassolka dziś Gdzie w moim poście był wulgaryzmy? To ty zioniesz nienawiścią do każdego kto ma inne poglądy niż Ty.