Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIESZAM SE SAŁATKIE TERA FOTO DO OCENY

Polecane posty

Gość gość
a czemu lepiej? mi cały czas jest dobrze ;) dzisiaj pekluje schabik i w sobote będę wędził domową szyneczke mmm ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zresz z plastikowej miski? Jak pies:-P :-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w plastikowej tylko mieszałem skladniki, potem do szklanej przełożona elegancko ;) prawik ja nic takiego nie pisałem, sam sie obwieś jak chcesz ;)🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
schab z kauflandu to faktycznie wysoka jakosc nie szkoda ci czasu na peklowanie i wedzenie schaba marnej jakosci?? nie stać cię na dobry schabik ze szczesliwej swini?? biedaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Srynik,a ty co tak krytykujesz?Zalosny jestes.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Srynik za te wpisy niedługo cię bóg pokaże ze sam nie będziesz miał jedzenia , już teraz wyciągasz te swoje schaby ze śmietników .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja nie jem schabow rok stolowania sie w angielskich restauracjach zobowiazuje smak wieprzowiny to biedny smak z miesa moj organizm jedynie toleruje czystą pierś z kurczaka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
U mnie robi sie schab w ponczosze.Dzis obmyje z soli i dam przyprawy.Polezy kilka dni i bedzie pycha jedzonko.Schabik mam od wujka z uboju,ale czesto robie ze schabu kupionego w sklepie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×