Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby gosc a jednak

pocalowalam geja ugghhh

Polecane posty

Gość niby gosc a jednak

witajcie starzy znajomi... pisalam tu gdy mialam kilkanascie wiosen minęło kilka lat, przestalam mieć problemy typu: czy bede w ciazy itp. do brzegu... bylam na panieńskim dziwna sprawa bo byl tam facet przeuroczy ( mowie o uroku chłopca) kolega panny mlodej... przyjaciel.. gej. pilam pilam i nic nie pamiętam :D dziewczyny mowia ze sie z nim kilka z nas calowalo z tym ja w jakims dziwnym akcie imprezy ktora byla domowka na 6 osób i 8 litrow wódki ( boli glowa) mam faceta jestem z nim dobre 7 lat ale no nie wiem czy ja mam to traktować jako zdrade ? ja to traktuje jako cos obrzydliwego i smiesznego ale jednak mi to w glowie siedzi... co myslicie. nic nie pamietam nie wiem co mialam w głowie znam tego goscia przez ta kumpele juz dlugo to byl nasz 4 panienski no i mi niepotrzebny haha pozdrawiam ! życzę umiaru w piciu :)

Gość gość
Masz więcej niż kilkanaście lat, pewnie już po maturze. Myślałas jako nastolatka o d*****niu i ciążach zamiast o nauce. Skutki tego widać do dziś, nic nie rozumiem z Twojego tematu, napisz jeszcze raz, ale z interpunkcja.

Gość gość
....:) mam wiecej lat niz sie moze wydawać :) wybaczcie mi prosze brak interpunkcji :) wydaje mi sie ze nie pisze listu do prezydenta :) i nie musze reagować na tego typu komentarze :) treść jest zrozumiała :) kultura masowa sprawia ze teraz wszyscy piszą bez interpunkcji :P co do wstepu... miala byc to forma żartu :)

Gość nie ma co sie wsciekac
proszę bardzo koleżanko teraz bedzie sprawniej, niby nie piszesz do prezydenta ale oczekujesz opinii obcych osob. Jest wygodniej czytac kiedy sie wie gdzie jest koniec zdania : bylam na panieńskim, dziwna sprawa bo byl tam facet -przeuroczy ( mowie o uroku chłopca) kolega panny mlodej... przyjaciel.. gej. Pilam pilam i nic nie pamiętam, dziewczyny mowia ze sie z nim kilka z nas calowalo w tym ja w jakims dziwnym akcie imprezy ktora byla domowka na 6 osób i 8 litrow wódki ( boli glowa). Mam faceta jestem z nim dobre 7 lat ale no nie wiem czy ja mam to traktować jako zdrade ? ja to traktuje jako cos obrzydliwego i smiesznego ale jednak mi to w glowie siedzi... co myslicie?