Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie cechy i zachowanie dyskwalifikuje od razu przyszla tesciowa wg was?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy powinna zapalić się czerwona lampka? Kiedy juz wiedzialyscie ze "tesciowa bedzie rodem z horrorow"?

Gość gość
Ciężko tak na początku wyczuć bo na początku zazwyczaj każdy chce pokazać się z dobrej strony, a chyba żadna partnerka czy dziewczyna nie spędza dużo czasu z matką faceta kiedy ich związek jest w początkowej fazie. Ja bym zwróciła uwagę przede wszystkim na to, co o niej mówi syn, czy np opowiada o kłótniach w domu, o wtrącaniu się matki, o przesadnym angażowaniu go w różne zadania niczym męża, a także na to w jaki sposób na ciebie patrzy (czy lustruje wzrokiem, czy bije od niej surowość albo niechęć), czy często do niego dzwoni kiedy jest poza domem, czy nadmiernie wypytuje o różne sprawy.

Gość gość
Z kompletnie innego srodowiska, nietolerancyjna, głupia , ograniczona, zle wychowana, bez poczucia humoru. Dodatkowo, jak dla mnie - dewotka, nie lubiaca zwierzat. Na szcescie moja tesciowa nie ma zadnej z tych cech.

Gość gość
Matka mego faceta to emerytowana nauczycielka polskiego Pierwsza wizyta i juz mnie wypytywala o moja rodzine i szczegolowo gdzie pracuje ja,moja mama i siostry Zaczela wychwalac syna pod niebiosa..ze mi sie trafil najwspanialszy facet pod sloncem Nie spodobalo mi sie to ,ze na drugiej wizycie zaczela wspominac eks mego chlopaka,ze byla bardzo piekna i nie wie czemu sie rozstali. Obgadywala tez inne synowe do mnie,ze leniwe i jej pozostali synkowie na nie pracuja i one od siebie nic nie wniosły do małżeństwa. To mnie zszokowalo,bo nawet ich nie poznalam jeszcze a juz wiem o nich wszystko..co sadzicie o mojej przyszlej tesciowej?