Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estika456

jakie soki lubią wasze dzieci?

Polecane posty

Gość estika456

Jakie soki lubią Wasze dzieciaki? Dajecie im soki przecierowe typu kubuś? Mój ma jakąś na nie fazę i pij codziennie

Gość gość
Nie, sama robie soki, dla siebie i dziecka. Sklad podobny, tylko nie tak mega niezdrowy jak kubus, bez tych przepgromnych ilosci cukru. Ciut mniej smaczny wychodzi

Gość estika456
Do soków robionych w domu nie dodajesz cukru? To zazdroszczę, moje dziecko nie wypije żadnego soku jeśli go nie dosłodzę, a kombinowałam z różnymi sokami, odmianami owoców i bez cukru i tak nie przejdzie, w kubusiu aż sprawdizlam sklad i z tego co widzę jest cukier trzcinowy

Gość eurika
ja daję swojemu synkowi tylko soki Kubusia, najbardziej mu smakują i mają dobry skład więc spokojnie mogę je podawać dziecku.

Gość cyzerka
ja daje też synkowi musy Kubusia mają dobry skład bo są z marchewką, jest to dobra alternatywa dla słodyczy bo dziecko dostaje coś słodkiego a nie jest to niezdrowy batonik.

Gość Matyl_da
Mój synek bardzo lubi drwitta pomarańczowego, ale tego premium, 99% soku z pomarańczy.

Gość gość
Soki tarczyna też są bardzo spoko, w szklanej butelce

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość benia90
Ostatnio taki nowy kubus woda i owoce, fajny skład i smak, tylko woda i sok owocowy.

Gość izkka

Najczęściej kubuś 100% jabłko albo  też marchew jabłko, banan

Gość klaudyjka

Moje dzieciaki lubią prawie każdy sok , nie wybrzydzają ;) kubusie także piją, także i te przecierowe. Starszy syn  lubi też pić samą wodę ale młodszy nie lubi :)