Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarł dietetyk gwiazd, GACA.

Polecane posty

Gość gość

To ten co odchudził Gwit. Młody koleś, szok. Byłyście na jego dietach?

Gość gość
Z głodu pewnie

Gość gość
Ja podejrzewam, ze jednak samobój. Jego firma zaczynała przynosic milionowe straty, to łatwo się podłamać. Choć to oczywiscie domysły moje...

Gość marawstala
Konrad Gaca, ciekawe... Lubilam program ktory kiedys prowadził

Gość gość
Jego biznesy mają się bardzo dobrze, więc nie pisz głupot

Gość gość
Tak ją odchudził, że jest jeszcze grubsza niż przed odchudzaniem. A te jego metody to nieco się ocierały o szarlatańskie. Ludzie stracili do niego zaufanie i firma zaczęła podupadać.

Gość gość
Znaleźli go martwego w mieszkaniu o 5 rano, i tak się zastanawiam, kto odwiedza kogoś o tej godzinie? Szkoda chłopa, bo odchudził tysiące ludzi, tylko Gwitowa gdy osiągnęła sukces, to potem olała i wróciła do złych nawyków żywieniowych i wylał sie na niego hejt, ze ją głodził.

Gość gość
Niektóre z Was zielonego pojęcia nie mają, ale klapia dziobami chyba po to, żeby klapac. Odchudził skutecznie mnóstwo ludzi, miał świetnie prosperujacy biznes, wiec przestańcie pisać brednie, bo nawet najblzsze osoby nie wiedzą, co się stało, a domorosle psycholozki z kafe już wydały wyrok

Gość gość
13:43 nie pieprz, jest grubsza bo żre jak wieprz, jakby jutro miała zniknąć cała żywność świata i chciała się nazrec na zapas. Jakoś inne odchudzanie mają się dobrze więc skończ

Gość marawstala
Potrafił ludzi motywowac, a to ze ktoś nie wytrwał to juz nie jego wina

Gość gość
Dominika Gwit jest sama sobie winna więc nie wieszaj na nim psów idiotko z 13:43

Gość gość
O jojo Gwit akurat wiemy, bo jest celebrytką. A jak wygladali po jakims czasie inni, nie mamy pojecia. Jesli samoboj, facet nie byl silny psychicznie. zdrowa(?) dieta widac szczescia nie zapewnia.

Gość gość
Jezu on był taki młody. On promował diete prawie bęz węgli? Brak węglowodanów prowadzi do depresji, nie zdziwiłabym sie jakby samobój

Gość gość
14:41 co to znaczy, że promował dietę prawie bez węgli? Czy ty myślisz, stosował jeden jadłospis wobec wszystkich klientów? Każdy miał indywidualną dietę i jeden miał większe zapotrzebowanie na węgle, drugi mniejsze. Wszystko zależy od trybu życia, więc nie opowiadaj kłamstw. A Gwit musi iść go porządnego psychologa, bo najpierw jej głowa potrzebuje pomocy, a potem dopiero ciało

Gość gość
Co ty gadasz, na Gacy jadłam więcej węgli niż teraz na keto. Moja depresja przeszła całkowicie odkąd jestem na żywieniu keto, schudłam ponad 40kg i nigdy nie czułam się lepiej. Węgle to zło ;)

Gość gość
14.39- owszem, mamy pojecie, bo przynajmniej w Lublinie są organizowane cykliczne spotkania osób, które z Gacą wygrały nowe życie

Gość gość
"Co ty gadasz, na Gacy jadłam więcej węgli niż teraz na keto" Hehehe, no to sie usmialam :D :D Nie dziwie sie ze wiecej, Na KAZDEJ diecie je sie wiecej wegli nie na keto ! Wiesz wogole na czym polego dieta keto ??? :D :D :D

Gość gość
A ty wiesz? Jestem na keto od 3 lat. Początkowo ze względów zdrowotnych i chęci schudnięcia, teraz, bo czuję się świetnie i nie mam jazd z depresją. Jakbyś wiedziała cokolwiek o keto to byś wiedziała jak dużo osób leczy depresje właśnie keto.

Gość gość
Ja nie mowie o depresji tylko o weglach, intelygentna inaczej :O

Gość gość
Czy ja ciebie gdziekolwiek wyzwalam? Napisałaś ze propagować dietę niskich wegli i ze wtedy pojawia się depresja.

Gość gość
Ty naprawde myslisz ze jeden "gosc" tu pisze ? :D :D :D :D :D 🖐️

Gość gość
Organizm sam tak zrobi destrukcje organizmu,ze juz boje sie o krytyke.Byl czas,ze jadlam 30 dkg,czekolady.Nie potrafilam tego opanowac.Ciocia jest dietetykiem,mowila,ze to prowadzi do cukrzycy,ale ja nie potrafilam ...Teraz choruje i mam wszystkie diety w doopie,bo jedzac czarny chlep mam zgage i chora watrobe.Komu tu wierzyc?Jem to na co mam ochote,ale ze slodyczami uwazam.Jakos leciW diedetykow nie uwierze,bo sami maja problem....

Gość gość
buhaha,ja znam same tluste dietetyczki.Kto im dal dyplom?

Gość gość
Zona go znalazla o 4 rano bo nie szedl spac przed tv. Jestem w szoku. Pewnie mial jakis zawal,jakas utajniona chorobe serca,czy to malo takich przypadkow?

Gość gość
Chlep? Współczuję Ci.

Gość gość Magdalena O
Ja stosowałam się do jego porad i brałam Slimunox. W 3 miesiace pozbyłam się całej nadwagi... zal faceta...miał 7 czy 8 letnią córeczkę...

Gość gość Monika J
Zal człowieka... żal rodziny, szczególnie małego dziecka... korzystałam z jego rad jak stosowałam Foreverslim...

Gość gość Renata E
Smutne... ja co prawda nie stosowałam się do końca do jego metod. Mi w odchudzaniu bardzo pomógł Slimunox, ale żal człowieka

Gość gość
Jasne, przy okazji śmierci p.Gacy trzeba spamy reklamowe wrzucić.

Gość gość Violetta
Mimo wszystko żal, pomimo, że nie raz się z nim nie zgadzałam. Sama stosowałam Slimunox podczas odchudzania i mi pomógł. Moim zdaniem zbyt dużo było ostatnio JA w jego postawie, ale jako człowieka bardzo go szanowałam i naprawdę mi żal