Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwic sie czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Opisze po krotce moj maly problem,sama nie wiem czy mam sie martwic?! Przez 5 lat bralam tabletki antykoncepcyjne odstawilam ok.4-5miesiecy temu.Dodam ze mam 34 lata,dwie ciaze za mna.Teraz z mezem staramy sie jeszcze o jednego dzidziusia.Piersze cykle trwaly 28 dni,pozniej 24 i teraz 22. Robie testy owulacyjne(wychodza negatywne),chociaz za bardzo nie jestem w stanie okreslic kiedy przypada owulacja.Czy przez tabletki moge miec problem z zajsciem w ciaze?Martwie sie bo probujemy a nic nie wychodzi.Kiedy owulacja moze wrocic?

Gość gość
Raczej nie przez tabletki. Masz 34 lata i zajście w ciąże może troche potrwać :)

Gość hanka_1
Nie martw się, to "dopiero" 4 miesiące. Podrzucę do lektury http://antykoncepcjanamiare.pl/jak-szybko-po-odstawieniu-tabletek-mozna-zajsc-w-ciaze/ jak widzisz kwestia na maxa indywidualna kiedy pełna płodność Ci wróci, druga sprawa z pozostałą dwójką zachodziłaś od razu? ja po tabletkach zaszłam w 4 cyklu, z pierwszą córką bez brania hormonów wcześniej starałam się rok. Absolutnie nie masz czym się martwić bo to tylko zaszkodzi jeszcze zamiast pomóc.

Witam Was kochane dziewczyny . Staramy sie z męzem o dziecko bez skutku odwiedzilam lekarza skierowal mnie na badania i dzis odebralam wyniki oto one : Estradiol 202,80 pg/ml faza folikularna 12.4-233.0 FSH 2,35 Faza Folikularna 3.5-12.5 Prolaktyna 37.11 ng/ml Faza folikularna 1,3-25 Progresteron 1.0 ng/ml norma 0,12-0,54 czy potrafi ktos zinterpretowac wyniki ?? do wizyty mam jeszcze tydzien

Gość gość
"Nie martw się, to "dopiero" 4 miesiące. Podrzucę do lektury http://antykoncepcjanamiare.pl/jak-szybko-po- odstawieniu-tabletek-mozna-zajsc-w-ciaze/ jak widzisz kwestia na maxa indywidualna kiedy pełna płodność Ci wróci, druga sprawa z pozostałą dwójką zachodziłaś od razu? ja po tabletkach zaszłam w 4 cyklu, z pierwszą córką bez brania hormonów wcześniej starałam się rok. Absolutnie nie masz czym się martwić bo to tylko zaszkodzi jeszcze zamiast pomóc." Z poprzednia dwojka dzieci zaszlam szybko w pierwszym miesiacu starania.Jest jednak roznica syn ma 12 i corka 9.Troche czasu minelo no i bylam mlodsza.Mam nadzieje ze sie uda