Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misterminister

Ważne cechy mężczyzn w związku.

Polecane posty

Gość Misterminister

Witam serdecznie wszystkie Panie te młodsze jak i te troszkę starsze. Jako, że studiuję psychologię, a moim tematem są relacje międzyludzkie, mam do Was pytanie. Jakie cechy (oprócz wyglądu) doceniacie w mężczyźnie. Czy pewność siebie, dbanie o siebie, ciekawe hobby jak np. granie na instrumentach, gotowanie, czytanie, sporty walki, taniec, języki obce itp. podnoszą wasze zainteresowanie daną osobą? Drugie pytanie jest takie, które hobby ( możecie wybrać z wymienionych lub dopisać własne ) cenicie najbardziej oraz które nałogi dyskwalifikują mężczyzn w waszych oczach. Z góry dziękuję za odpowiedzi i życzę miłego dnia.

Gość gość
Alkoholicy mnie nie interesują na pewno. I inne uzależnienia.

Gość gość
Cechy: - wierność -opiekuńczość - zaradność życiowa - poczucie humoru Zainteresowania: takie, które są bezpieczne, pożyteczne, męskie lub/i zbieżne z moimi. Czyli najlepszy mix to np mechanika, piłka nożna, gotowanie Jeśli chodzi o nałogi to uzależnienia od alkoholu i narkotyków dyskwalifikują, ale lubię facetów z którymi można napić się piwa, wina czy whisky wieczorem oraz zapalić marihuanę. Zniechęca mnie palenie papierosów ale to nie jest kwestia decydująca

Gość gość
Musi dbać o siebie, każdy flejtuch i brudas odpada.

Gość gość
Narkoman i alkoholik odpadają

Gość gość
Szczerość Wierność Uczciwość Opiekunczosc Wrażliwość Umiarkowanie (dotyczy jedzenia, picia i seksu) Jeśli chodzi o hobby, to każde z wymienionych jest ok. I lepiej jak facet jakieś hobby ma , niż gdyby nie miał ;) Nałóg każdy jest dyskwalifikujacy, bo świadczy o słabości. Jedynie palenie byłabym w stanie zaakceptować, o ile by nie kurzyl jednegp za drugim ;)

Gość gość
dziś Jak fantastycznie, że się nigdy nie spotkaliśmy. Oszalał bym, gdybym był zmuszony do interesowania się piłką nożna, czy jak mechaniką. Gotowanie jest wielce ok.

Gość gość
Piszecie bardzo fajnie tylko czemu zupelnie tego nie doceniacie? Mezczyzn, ktorych opisujecie totalnie olewacie. Sory ale ja w takim razie od dawna powinienem miec obraczke na palcu.