Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mnie hejtuja bo wiedza iz jak one sa samotne majac lat 39 to

Polecane posty

Gość gość

kobiety mnie hejtuja bo wiedza iz jak one sa samotne majac lat 39 to

Gość gość
NA 90% nigdy nie zostana matka a ja bedac samotnym 39 latkiem, mam 85% szans na zostanie ojcem, musze tylko wziac sie w garsc i zadbac o forme, wybielic sobie zęby, kupic modne ciuchy i znalezc sobie jakas 24 latke albo i ladna 30 latke

Gość gość
I 24latla zabierze ci dziecko ciągnąć od ciebie alimenty przez lata bedzoesz bulil emerytury..haha super

Gość gość
bardzo pragne miec samochod VW Passat Combi i jezdzic z rodzina w Bieszczady , wynajac chatke gorska i z moja mlodsza zona i z dwojka uroczych dzieci i dwoma psami (york i owczarek) chodzic na spacery po gorach !

Gość gość
zwiazki malzenskie z roznica 15 lat to nie tylko "fanaberia" celebrytow w USA tez populane jest, ze wlasciciel dajmy na to prywatnej kliniki dentystycznej, wiaze sie z mloda ladna koieta, ktora zaczynala jak jego asystentka

Gość gość
Powodzenia :-D

Gość 24 lata
Sory ...ale na ojca swoich dzieci wolę kogoś młodszego niż prawie 40 letniego piardykę. Nie musi mieć Pasata, bo sama jeżdżę Volvo :)))

Gość gość
Jakim idiotą trzeba być żeby wypisywać takie bzdety o podejściu kobiet do samotności lub macierzyństwa, jak sie ostatni raz dłużej rozmawiało z kobietą w liceum na lekcji historii o wojnach napoleońskich czyli ponad 20 lat temu. Jakie ty masz szanse na zostanie ojcem? Chyba ci zero uciekło. 0,85% i to przy dobrych wiatrach. Nawet przez myśl ci nie przejdzie że możesz sobie tak zapładniać do przysłowiowej usranej śmierci kobiety, które zanim nie skalkulują czy im się opłaca taki mąż czy ojciec, zabezpieczą się przed twoimi ambitnymi planami na milion sposobów.

Gość gość
Może znajdzie chętna jak ma kasę ktora potem dzieciaka zabierze i będzie ograniczala mozliwosc kontaktu jednocześnie ciągnąć alimenty;)

Gość gość
dziś Sory ...ale na ojca swoich dzieci wolę kogoś młodszego niż prawie 40 letniego piardykę. Nie musi mieć Pasata, bo sama jeżdżę Volvo usmiech.gif x c30

Gość gość
17:35 czemu zakladasz, ze jestem jakims przegrywem?

Gość gość
Mężczyzna musi oddalić się od matki (...), musi okrzepnąć w swoim poczuciu męskości bez towarzystwa kobiety, aby spotkać się z nią ponownie jako jej towarzysz duchowej wędrówki. Zbyt silny związek z matką czyni wielu dorastających mężczyzn niezdolnymi do rzeczywistego podjęcia zadań związanych zarówno z małżeństwem, jak też i z ojcostwem.