Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dotykanie pieczywa gola reka co sadzicie o tym

Polecane posty

Gość gość
że to obrzydliwe, burackie i niechlujne

Gość gość
Ja nie macam pieczywa. Nie zakładam rękawiczek. Wkładam bułki bez przebierania do torebeczki. Wszystko.

Gość gość
Moj ma taki nawyk dotykania paluchem bulek czy nie rwarde.Dzis tak sie wydarlam na niego. ze co wyprawia.

Gość gość
Brzydzisz się palca w bułce? To jak wy seks uprawiacie?

Gość gość
Też nie grzebię, biorę jak leci a jak chcę pomacać to przez woreczek

Gość gość
Obrzydliwe. Ostatnio widziałam jak taki dziadek troszkę menelowaty przed wejściem do sklepu wysmarkał się ręką, a resztkę smarków wytarł o sweter, a potem w sklepie przebierał w pomidorach tą ręką. Dlatego czasem nie kupuje pieczywa w takich sklepach gdzie się samemu obsługuje. https://cutt.ly/rw3UM

Gość gość
ja sie najbardziej brzydze, jak kasjer mi uparcie wciska reszte do reki, zamiast kłasc na to miejsce przeznaczone do tego celu. Nie lubie kontaktu z czyimis spoconymi łapami, ble...

Gość gość
Używam rękawiczek. Ale też ostatnio widziałam starą babę, która pomacala w Piotrze i Pawle że 6 bułek i wzięła 2. Obrzydliwe. Od tego momentu kupuję w piekarni.

w pewnym sklepie na żet kasjerki zawsze wkładały mrożone pieczywo i wyjmowały ciepłe bułki bez rękawiczek. Taka kultura i szacunek do ludzi.

Gość gość
Jeśli ktoś bierze jak leci to okej. Jak maca bez sensu to niech zakłada woreczek. Proste, aczkolwiek rzadko widzę żeby ktoś używał rękawiczek czy woreczków. Smutne, że człowiek nie szanuje człowieka.

Gość gość
Ja zawsze zakładam rękawiczke,wyjmujac swojw bułki jednak niechcacy dotyka sie innch bułek

Gość gość
Wisi mi to, jemy tylko domowe :)

Gość gość
Ja zauwazylam, ze w Polsce nie zwraca sie na to uwagi. W supermarketach nie ma zadnych kartek, czesto brakuje rekawiczek, nie ma szczypiec, kazdy grzebie w tych bulkach do woli. Obrzydliwe, tak samo jak mrozone warzywa, owoce, pierogi na wage. Nigdy bym tego nie kupila.

Gość gość
jakiś czas temu byłam świadkiem jak facet w lidlu bułke przystawił sobie całkowicie do nosa aby powachac :/ po czym rzucił spowrotem na miejsce . chyba nigdy tego widoku nie zapomne

Gość gość
Jak macanie bułek was gorszy to chyba nie wiecie jak wygląda praca w piekarni. Lepiej żebyście się nigdy nie dowiedzieli jaki to jest hardcore dopiero, bo do końca życia nie dotkniecie pieczywa :D

Gość gość
Zapomniałam o tej piekarni... Kiedyś pomagałam mamie sprzątać piekarnię, fakt faktem, że drożdżówki tam więcej nie kupiłam ;-)

Gość gość
Chleb kupuje w piekarni albo foliowany.Bulki zdarza mi sie w samie obok, ale zawsze rano, zaraz przed osma, bo mniejsze ryzyko zmacania, dotego te bulki sa doscsprytnie ukryte, reszta kajzerek w koszu pod nosem, po te trzeba sie schylic.. Kiedys babce upadla bulka na ziemie, podniosla wrzucila spowrotem do pojemnika na bulki i wziela inna. Nie macam bulek, chleba i innych rogali, zawsze przez foliowke. Drgawek prawie dostaje jak widze chleb wlozony bez woreczka do koszyka, a potem na lade, czasem na mokra tasme, ktora ekspedientka wytarla chwile wcxesniej brudna szmaata.