Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go odzyskać ?

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu rozstałam się z chłopakiem. Powodem były po prostu nieporozumienia między nami i to że on nie był mnie pewien. Bardzo to przeżyłam i wypisywalam niepotrzebnie do niego. Czuje , że on do mnie coś czuję nadal , ostatnio sam mi to napisał ale ma taki charakter , że wiem że sam nie wyjdzie z inicjatywą. Nie odzywamy się już do siebie prawie dwa tygodnie , ale tęsknię za brakiem kontaktu. Nie chcę wyjść na zdesperowana i znowu ja do niego pisać .. ale tęsknię. Co zrobić ?

Gość gość
Olać ciepłym moczem :)

Gość gość
poczekaj z miesiąc, dwa, powroty po rozstaniach to idiotyzm, po prostu z przyzwyczajenia chcesz eracać nic innego, za dwa miesiące ci przejdzie, szczególnie gdy zajmiesz się swoim życiem a potem być może spotkasz kogoś bardziej odpowiedniego. Reguła taka że zimnych klusek się nie odgrzewa. Przemęcz te pare miesięcy, dasz rade.

Gość gość
gosc z 5:20 ma absolutna i swieta racje, jesli nie zagralo to znaczy ze cos bylo na rzeczy , odpusc, rozstanie boli ale nie znaczy ze powrot jest dobrym lekarstwem, przejdzie poznasz kogos innego, wyjdzie ci na dobre, ja stara baba to przerobilam i tak juz jest

Gość gość
polecam wyjść na desperatke i obciægnąć mu faje napewno wroci;-) :-P

Gość gość
Wątek tego starego, brzydkiego i mściwego trolla, podobnie jak kilka wpisów, np. 05:31, a wy jak zwykle łykacie bezkrytycznie :)🖐️