Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obsrane dziecko na stacji

Polecane posty

Gość gość

Dwa dni temu przejezdzalam pociągiem przez Wałbrzych Miasto. Gdy zatrzymaliśmy się tam żeby pasażerowie wsiedli wszyscy w wagonie siedzący przy oknie zobaczyli scenkę: matka kuca przy cztero lub pięciolatku, on ma spodnie w dole i stoi i ryczy a cały tyłek ma OBSRANY. Matka z pielucha w ręku przebiera go i myje papierem. Normalnie na środku peronu wśród ludzi!!!!!!!!!!! Potem wsiadła do pociagu i takiego chłopca z roztarta na nogach kupa posadziła dwa rzędy dalej. Kobieta z facetem się przesiadła i był cyrk bo to było pendolino i siedzenia były dedykowane a ta para usiadła na innych wolnych. Uważam ze powinna dostać mandat za obnażanie dziecka w miejscu publicznym

Gość gość
Elliot Rodger i Alek Minassian nie będą zapomniani.

Gość gość
No jak dziecko śmierdziało to powinni ich wyprosić z pociągu a my potem siadamy na takim syfie

Gość gość
To nikt z was nigdy nie był dzieckiem i nie narobił w nieodpowiednim momencie w pory, trochę wyrozumiałości. Gdyby matka wiedziała to by odeszła wcześniej gdzieś w ustronne miejsce. Nie sądzę by brudnego posadziła na siedzenie

Gość gość
Mi kiedyś kobieta narobiła i to prosto do buzi (sam nalegałem). Smród gó\wna kiedy masz je właściwie w samym nosie jest po prostu duszący, nie ma możliwości powstrzymania wymiotów. Fuuuu jak ja mogłem być taki gupi. Ale jak ona mogła być taka okrutna i obleśna zarazem aby mi nasrać do buzi?

Gość gość
Ludzie są obrzydliwi...pal licho mały obesrany gnojek. Raz z okna w biurze widziałam jak stary dziad kolo 50 kucnal między samochodami zdjął portki i nawalił. Niezła beka