Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glupiaska0008

Związek na odległość

Polecane posty

Gość Glupiaska0008

Kilka miesięcy temu poznałam fajnego chłopaka, mieszka 800km ode mnie, nie widzieliśmy się jeszcze, ostatnio oddalilismy się od siebie, zabrakło tej chemii, było średnio, rozmawialiśmy, żeby to naprawić, ale przez 3 dni nie było żadnej zmiany, więc postanowiłam to zakończyć i jest mi bardzo ciężko, tęsknię za nim strasznie, ale pomyślałam, że skoro teraz nie mamy dla siebie czasu to co będzie w roku szkolnym? Byłam wcześniej już w takim związku na odległość i mam strasznie złe doświadczenie, bo chłopak mną zwyczajnie manipulowal i teraz też bałam mu się zaufać :/ Juz raz urywalam z nim kontakt i powiedział, że następnym razem nie będzie prosił, bo strasznie go to zabolało, więc nie wiem co mam zrobić, a napisać do niego nie mogę, bo nie mogę się tak bawić jego uczuciami :( Mam też bardzo niska samoocenę przez co boję się, że i tak jestem dla niego za słaba i lepiej, żeby znalazł inna dziewczynę, bo ze mną będzie mu źle :/ Jest szansa też, że pod koniec wakacji będę niedaleko niego i jest okazja, żeby się zobaczyć. Powiedzieć mu o tym, zapytać się czy chce się ze mną jeszcze zobaczyć? :( Czy już dać spokój :(

Gość gość
Jeżeli zamierzasz skreślać tego chłopaka tylko dlatego, że daleko mieszka to zbyt mądra nie jesteś (przapraszam, ale jestem szczery). Zdecyduj się czego chcesz, bo najgorzej to dać nadzieje a później się wycofać. Jeżeli coś Cię do niego ciągnie, to niby dlaczego miałabyś nie napisać? Dlaczego mielibyście się nie spotkać? Przestań tylko gadać te bzdury, że może mieć fajniejszą czy coś w tym stylu. Zapamiętaj jedno. Jeżeli mężczyzna chce się z Tobą spotykać to znaczy, że chce Cię właśnie taką, a nie inną, chce Ciebie a nie kogoś innego. Gdyby coś mu się w Tobie nie podobało, albo bardziej podobała inna to, nie wiązałby się z Tobą. Właśnie tak można komuś zniszczyć życie. Ktoś Cię pokocha, a Ty stwierdzisz, że na Ciebie nie zasługuje. To co Ty sądzisz w tym przypadku nie ka znaczenia. On chce Ciebie i koniec kropka. Zapamiętaj raz na zawsze