Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice z tragedii w Darłówku donieśli do prokuratury na ratowników!

Polecane posty

Gość gość
Jak czytam o jakieś posty o tym, ze ratownicy zawinili to nóż się w kieszeni otwiera. Głupie pipy to wy macie pilnować swoje dzieci, a nie zrzucać odpowiedzialnosc. Ratownicy ratują zycia, a jedna z druga patrzy kto się jak ubrał, siedzą na fejsie i pitola do kumpel jak to cudownie spędzają czas! Leczcie się. Wasz pincetplus? To WASZA odpowiedzialnosc.

Gość gość
17 35 no tak ja rozumiem.Tylko proszę nie piszcie o WSZYSTKICH matkach, żeby nie miały więcej niż jedno dziecko :-) Są matki i matki Ja nie będę jej oceniać mam piątkę dziec****ilnuję ich jak oka w głowie bo są całym moim życiem. A jej nie wiem czegoś zabrakło no w szoku jestem

Gość gość
18 24 ale po co ty się tak denerwujesz, sprawdzą monitoring, przesłuchają świadków i spokój . Jedno jest pewne jak to było na odcinku strzeżonym to i rodzice i ratownicy bekną za to

Gość gość
Jeśli koło falochronu to na niestrzeżonym. A fakt faktem, że rodzice i tak oberwą, tylko pytanie jak bardzo.

Gość gość
A dlaczego jeszcze tego monitoringu nie sprawdzono?

Gość gość
To ja się zapytam, jaka gnidą moralną trzeba być żeby nająć papuge w momencie gdy ciała dwojga dzieci nie zostały znalezione? Kim trzeba być żeby wyjechać w takim pośpiechu do domu? Czego się bali? Czyzby linczu za brak wypełnienia PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW RODZICIELSKICH którym m. in jest zapewnienie bezpieczeństwa SWOIM DZIECIOM? ??!!!!!!! Miałam dla nich moc współczucia Ale w świetle tego co zrobili. Nie mam słów dla takich... $#@$&^

Gość gość
A mnie dziwi jedno, dlaczego cała wina matki ? A ojciec ? Nikt nie pisze o nim, nic nigdzie. Kto to? co to ? Tylko matka matka matka

Gość gość
Gdyby to było na odcinku strzeżonym to ratownik zauważyłby, że trójka dzieci się topi. Wszędzie aż huczy, że te dzieci były w morzu zaraz przy falochronie, a gdzieś czytałam, że sama matka się przyznała, że one były w wodzie po kolana jak je zostawiała.

Gość gość
mogli sie bać tego ze gdzie by sie nie pojawili w tej miejscowośći to ludzie by im nie dali kroku zrobic- latąłayby za nimi telewizje, reporteży z g...gazetek co to chcą mieć zdjęcie kazdego skrzywienia na twarzy zeby jakimś jełopom dostarczyć materialu do podniety i hejtu. Inni tez by albo ze współczuciem albo wyzwiskami podchodzili, bo przecież każdy sie czuje w obowiązku coś od siebie powiedzieć zamiast stulić ryj i pilnować własnych dzieci, inni chociaż by z daleka komentowali- patrz to ci... Oczywiście ze zaniedbali obowiązki , ale niezaleznie od tego jaka jest ich wina i jacy to ludzie to nasze społeczeństwo to banda prostaków, którzy najpierw będą płakać bo tragedia, potem wyzywać rodziców ze mordercy a na koniec robić im zdjęcia zeby sobie na fejsa wrzucić jako atrakcje z urlopu

Gość gość
18.44 co ty bredzisz? Tak wszyscy by za nimi biegali i foty im cykali. :D Lecz się :D

Gość gość
18.47 a co nie, sama byś w pierwszej grupie leciała sprawdzić co za sensacja na plaży

Gość gość
18 44 odleciałaś trochę za daleko Moi drodzy nie zapominajcie, że morze kotłuje, mogli wpaść pod falę gdzie indziej, a gdzie indziej znaleźli ciała. I to wcale nie trwało by godzinami przy takich warunkach pogodowych :-o Nie wieszajcie na niej aż tak psów, fala porwała dzieci i trzeba chwilę poczekać na wyniki dochodzenia, gdzie to było dokładnie. Ja sama byłam świadkiem jak mała dziewczynka weszła za głęboko i zaczęła skakać, łykać wodę Złapałam ją za rękę, a jakaś obca baba do mnie a po co pani się wtrąca czy z nią ok gdzie ma rodziców !! pomogłam jej wyjść mimo wszystko ratownik już był koło mnie a mama z płaczem stwierdziła, że wyglądało że dzieciak się bawi :-o Tak więc różnie bywa jeden pomoże inny opierd/oli za pomoc

Gość gość
Nie ma znaczenia czy byli na strzeżonej czy nie. Nawet gdyby byli na strzeżonej to ratownik nie poniesie odpowiedzialności-bo nieszczęścia się zdarzają. Ale matka nie miała prawa ich zostawiać w wodzie po kolana.

Gość gość
nie odleciałam za daleko, popatrz na komentarze, część rozsądnych, ale reszta już wie lepiej mimo że nie ma o niczym pojęcia. Naprawde sądzisz, ze jakby rodzice sie pojawiali na plaży w zasie poszukiwań to nie byłoby gapiów sledzących każdy ich ****** piszących potem- za mało rozpaczeki pewnie sami utopili, za duzo rozpaczali- pewnie udają, ubrani porządnie- nie żal im skoro chce im sie stroić, ubrani byle jak- patologia, itp , itd. Prawda taka ze w takich tragediach chcwile trwa współczucie a potem zaraz zaczyna sie hejt, zę tacy, śmacy, żr to nie tak, tamto , teorie spiskowe jak to potopili sami, albo specjalnie przyjechali zeby odszkodowanie wyciągnąć i pchali dzieci do morza- nawet tu było kilka takich wpisów

Gość gość
A nie pomyśleliście że rodzice mogli doznać szoku albo po prostu nie byli już w stanie patrzeć na tę plażę, tę miejscowość gdzie się rozegrał największy dramat ich życia? Sami byście woleli być w takich chwilach w swoim domu z bliskimi czy w jakimś hotelowym pokoiku kilometry od domu? Litości! A ciała tych dzieci zapewne i tak były/będą przetransportowane przez służby do rodzinnej miejscowości. Chyba nie sądzicie że rodzice mieliby siedzieć jak na szpilkach z dala od domu wtrakcie akcji, a potem wozić nieboszczyków swoim autem. Jprdl

Gość gość
gość dziś 18.47 a co nie, sama byś w pierwszej grupie leciała sprawdzić co za sensacja na plaży x Jak ty tak robisz to z nie znaczy że każdy. Ja jadąc nad morze nie gapię się godzinami na ratownika co robi tylko zajmuję się sobą i własną rodziną.

Gość gość
ja tak nie robie, ale myslę, ze ty byłabyś wielce ciekawa co to tam za zbiegowisko, a może trupa da sie zobaczycędzie o czym napisać znajomym

Gość gość
18.56 w sedno :)

Gość gość
a ja myślę, ze ty byś była jako pierwsza, żeby wepchnąć te dzieci do morza tylko po to, zeby kaskę wyłudzić od państwa

Gość gość
Ratownik jakby miał płacone to i by cały dzień spędził na wodzie a tak to sobie jaja robią i mają w d***e czy ktos tonie czy nie z tą kasę ludzie?????? wchodzicie do wody na własną odpowiedzialność nikt wami nie będzie się przejmował...

Gość gość
a później byś udawał przed całym światem zrozpaczoną, pokrzywdzoną i zwalała winę na wszystkich w koło

Gość gość
Morze jest nieprzewidywalne, to są sekundy. Sama pamiętam jak w Międzyzdrojach przy tych takich palach wystających z wody, chyba przy czwartym lub piątym palu od brzegu ! usunął mi się grunt spod nóg i zaczęłabym się topić. Taka fala przyszła. Szczęście że mnie tata szarpnął za rękę. Z 10 lat miałam wtedy.

Gość gość
Matka własne dzieci zaprowadziła na śmierć. Kazała im wejść do wody tam, gdzie był zakaz, a ojciec zwiał, bo pewnie nie chciał brać udziału w tym cyrku.

Gość gość
19.08 Debil, czy co?

Gość gość
Za całą akcję obciążyć rodziców, bo nie potrafili upilnować własnych dzieci

Gość gość
Jak można pisać że matka dzieci puściła na śmierć albo że wyłudza kasę ... Kurwa ludzie wy się słyszycie ?? Dawno nie słyszałam takich parszywych mord i mam nadzieję, że ta kobieta i wam zrobi sprawę za takie oszczerstwa. Jeśli Pani to czyta to proszę nie odpuścić bo ja bym tak tego nie zostawiła !

Gość gość
19.12 sama jesteś debil mendo skoro nie pojmujesz co to jest zakaz

Gość gość
do gość dziś - masz rację, może ojciec był po piwku kupionym z 500+ i spieprzył aby nie brać odpowiedzialności na siebie

Gość gość
Idź straszyć małpy w ZOO mopsiaro z wiejskim ryjem. Tu się nikt ciebie nie boi.