Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice z tragedii w Darłówku donieśli do prokuratury na ratowników!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Przez 12 stron się pisze, że matka zostawiła dzieciarnię pod falochronem, tam jest bezwzględny zakaz kąpieli. Jakby zostawiła dzieci 20 metrów od falochronu, to nie pierdzieliłaby ratownikom o falochronie, bo by jej to do głowy nie przyszło. Proste. xxx gość dziś I skąd wiecie, jak same zacbhowywałybyście się w obliczu takiej tragednii? x Ja na pewno nie kąpałabym się z dziećmi w miejscu, gdzie mi pisze, że jest spora liczba utonięć, żeby zwiększyć ryzyko tragedii. Kilkanaście lat temu mojej sąsiadce utopiło się najstarsze dziecko, wtedy jakieś 14-15 lat. Wiesz co ją różni od tej matki tutaj? Że tłumaczyła i prosiła, żeby tam nad staw, z kolegami nie chodził, bo to niebezpieczne. Oczywiście miała mały wpływ na to co dzieciak zrobi, ale uświadamiała, a ta tutaj polazła w zabójcze miejsce.

Gość gość
Jezeli pani mieszkała na działkach, ojciec w innym miejscu a ten najmłodszy jest dzieckiem innego to słabo to wyglada. Przewiduje telewizyjna brazyliade. Ojciec tej trójki bedzie bohaterem niejednego reportażu.

Gość gość
19.04 Ja tak myślę. .i nie tylko ja, ze to jest lepsza patologia. To taki typ roszczący który uczciwą pracą się nie shańbi tylko liczy na mopsy i odszkodowania

Gość gość
Coś mi się wydaje, ze o ojcu ucichło, bo pewnie wyszło na jaw, ze jest tylko ojcem najmłodszego dziecka, i wcale nie miał obowiązku zajmowac się tamtymi, więc jest czysty. xxx Mi tu od początku coś śmierdziało. Kombinowali jak tu kasę wyciągnąć tylko im się skitrało wszystko. Dobrze prześwietlić tych ludzi, bo to nie jest typowa tragedia. Tu jakieś machlojki były od samego początku.

Gość gość
gość dziś Nie rozumiesz. Nie chodzi o to, że jest porządna, czy nie. Ja się odniosłam tylko do mieszkania na działkach. Jeśli są działki, to też są prawdopodobnie mieszkania komunalne i socjalne, a jeśli brat jest radnym... Wniosek prosty, raczej by siostrze pomógł w uzyskaniu chociażby lokalu socjalnego. To, że ojcem utopionej trójki jest ktoś inny niż ojciec czwartego to spoko, zdarza się. To, że to klientka mopsu, też uwierzę, chociaż to baba po studiach inżynierskich. Niejedna wykształcona siedzi w chałupie z dziećmi. Ale w mieszkanie na działkach nie uwierzę.

Gość gość
Sąsiedzi chyba wiedzą lepiej gdzie mieszka

Gość gość
19:48 a na forum można napisać co się chce. Czaisz?

Gość gość
Może tam jakaś chałupka stoi na tych działkach i ona wcale nie chce mieszkania socjalnego, bo jej lepiej na tych działkach.

Gość gość
Może tak, przecież nie pisałam że mieszka gdzieś w szopie na tych działkach. Chodzi o to, ze mieszkając na działkach płacisz mniej za lokum, podatek i te sprawy

Gość gość
19:55 wątpię. Poza tym sprawdzilam te Sulmierzyce z wielkopolskiego. To jest MIASTO, a nie WIEŚ. 20:08 zobacz. Jeśli to jest miasto, a nie wieś, to już masz wskazówkę, że z tym info co znalazłaś jest coś nie halo. To też nie tak do końca, że może ona nie chciała, bo na działkach taniej. Masz dwa rodzaje mieszkań gminnych. Socjalne i komunalne. Socjalne jest mieszkaniem o niskim standardzie, czyli bez ogrzewania, ciepłej wody, czyli wychodzi taniej, bo jak se to ogarniesz tak masz. Jeśli to jest mopsiara, to ona doskonale wie, co zrobić, aby mieszkać w lokalu gminnym całkiem za darmo. Dotacje do mieszkania, opał, a nawet prąd może opieka zapłacić. Gdyby też mieszkała na działkach, to istnieje ryzyko, że jej zabiorą dzieci. To jest bardzo małe miasto, więc wszyscy są na ustach wszystkich i wątpię, aby brat nie pomógł w przyznaniu lepszego lokum. Ludzkie języki by go zjadły. Wielki radny, a siostra z dziećmi po działkach się smyczy. Ja powtórzę, uwierzę w ten mops, ale te działki niekoniecznie. Chyba, że działki to jakaś dzielnica tego miasteczka i jest tam jakaś gminna kamienica.

Gość gość
Ale w mieszkanie na działkach nie uwierzę. x a z jakiego powodu? chyba nie wiesz jakie ładne mieszkania maja ludzie na działkach, tzn w zasadzie domy. Są co prawda rózne działki, na niektórych ludzie juz buduja zupełnie normalne, duze domy. Miałam taka ciotkę, która sie urzadziła na swojej działce, to były typowe ogródki, gdzie nikt nie budował wiekszych rzeczy, moze nie wolno było. Z zewnątrz to wyglądało niepozornie, taki mały domek. Wejscie bylo od strony ogródka, najpierw taka mała przybudówka na zasadzie zimowego ogrodu, z niej wejscie od razu do salonu, który był wysoki az po dach, mały, ale ta wysokosc dodawała przestrzeni. Po lewej stronie salonu była kuchnia, nieco obnizona, w takie suterenie, ale całkiem duza, na jej tyłach łazienka. Nad kuchnia była antresola, na której znajdowały sie 2 maleńkie pokoje z łózkami, takie w sam raz do spania. wszystko super urzadzone, nowe sprzęty, trawka przed domem sliczna, krzewy. miała tez duze mieszkanie ale nie własnosciowe, w kamienicy , które jakis czas pokątnie wynajeła jakiemus facetowi. Potem jak przestał płacic to go wywalała jakis czas, i jak w koncu sie udało, miała tak dosc ze mieszkanie oddała spółdzielni z własnej inicjatywy :p

Gość gość
A gdzie ta ciotka się zameldowała?

Gość gość
Przypadki meldunku są chyba sporadyczne i zależy to od konkretnego Rodu. Jakoś mi to mieszkanie na działkach tej kobiety nie pasuje, choćby z powodu tego, że mops by się dowalił, że dzieci warunków nie mają. Taka osoba zawsze dostanie mieszkanie z gminy. Jak nie brat radny, to baby z mopsu. Z resztą i tak wiemy, że ta kobieta jest skrajnie nieodpowiedzialna. Jej facet, ojciec czwartego dziecka też.

Gość gość
co, czwarte dziecko to inny ojciec, dobra baba, widocznie chciała mieć emeryturę za darmo

Gość gość
z tym mopsem tez mozliwe, tam pracuja same uposledy, co mysla, ze mieszkanie na działkach to barak. Tez mozliwe, ze by sie doczepili ze ktos mieszka na działce a nie kawalerce w bloku... lol

Gość gość
Ona pochodzi z miasta tylko z nazwy. Przecież to wieś z ledwie 2 tysiącami mieszkańców. Zasoby lokalowe są więc ograniczone, skąd niby więc ten radny miałby jej ogarnąć mieszkanie komunalne, skoro po znajomości na przydział i tak czeka się z 10 lat?

Gość gość
a ktos wie jak ona sie nazywała, ma linka do fejsa?

Gość gość
Ona nie ma konta na fejsie. Taka w okularach. Przeciętna zwykła kobieta. Żadna dresiara jak to tu o niej pisano

Gość gość
07:31 daj prawidlowy link do artykułu bo z tego nic nie wynika

Gość gość
Na FB są dzieci Kacper Kokot i Zuzia Kokot.Ona nie ma konta na FB.

Gość gość
was ktoś opłaca nie wierzę że wymyślacie takie brednie na poczekaniu Jaką wy musicie mieć wyobraźnie :-D Ale pozwolę sobie zadać wam pytanie ? Która z was była na plaży gdzie stała się ta tragedia ? I czy wy swoją wiedzę podpieracie na tym stosie tych FAKTÓW z gównianych tabloidów ? Po ile macie lat i czy macie dzieci ? Nie mówię jest kilka normalnych wpisów, ale niektóre to nie wiem śmiać sie czy płakać

Gość gość
Większość z Was ma rację. Po jaki chuj matka pozwoliła im pływać a potem bez opieki zostawiła tam dzieci. Wina leży tylko i wyłącznie po stronie matki!!! Ratownicy nie są w stanie przypilnowac wszystkich znajdujących się na plaży. Żenada i wstyd. Zamiast przyznać się do błędu i wziąść to na klate to szuka winnego gdzie indziej!

Gość gość
a i proszę link do tej informacji że wzieli prawników i WNIEŚLI POZEW O ODSZKODOWANIE bo tego szukam A tam nic nie ma o doszkodowaniu nigdzie Autorka popłyneła z fantazją a WY za nią ?

Gość gość
8 01 :-D to skoro ratownicy i tak nie są wstanie wszystkich upilnować :-D To po co w ogóle są i po co w takim razie plaże strzeżone :-D

Gość gość
8:02 Ja wczoraj słyszałam w wiadomościach jak podawali, że rodzice wraz z adwokatem wnieśli pozew o niedopilnowanie obowiązków przez ratowników. A to, że ten facet nie był biologicznym ojcem tych dzieci to jest nieprawda bo wszyscy mają to samo nazwisko.

Gość gość
To sobie zrób kopiuj wklej od początku aż do HTML a nie czekasz jak ci gotowe podstawią pod nos ....skoro taka ciekawa jestes