Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 40tce zycie leci w chwili dom i tylko 4sciany sama z kotem bez perspektyw

Polecane posty

Gość gość

Na lepsze jutro wspolne spacery zachody slonca czy kolacje przy swiecach wino my przy kominku itd Zyc szalec a nie tylko praca zrobic jakis obiad na sztuke nudnne seriale czy programy dla tepych mas Zycie ucieka nie bedzie powtorki do dziela zrobcie cos nie tylko tel czy komp i bezsensowne pisanie na portalach p*****lek Trzeba wyjsc do ludzi spacer baden kino teayr spa silownia Uprawiac sporty biegac jazda rowerem itp Nie tylko tv kafeteriaaaaa cale dnie i jaka ja jestem spelniona niezalezna finansowo a w glowie mysli sama samotna tylko kot i 4 sciany w blokowisku cale zycie :(((((((() Gratulacje szyt marzen za zycia pogrzebani zywcem to wegetacja nie zycie

Gość gość
z mezem i bachorami tez sie jest samemu, zawsze wzedzie jak ten marynarz

Gość gość
Nie mogę nawet wyjść na spacer, bo ktos mnie o cos pomówił i jak wychodzę to jeździ za mną policja. Oczywiście nie popełniłam NIC ZŁEGO. Jak tak dalej pójdzie to skończę ze sobą.

Gość gość
Pomowienie jest karalne olej debili zyj tak bys byla byl szczesliwa/y Albo idz do adwokata o porade co z tym zrobic i pozamiatane ktos bedzie mial Powodzenia Adiemus

Gość gość
Czemu bachorami raczej dziecimi sam maz by ich nie zrobil ? Trzeba dzielic obowiazki by starczalo czasu na wyjscie telaks soa itd Ja czesto sam gotuje zona Jest np u fryzjera czy robi paznokcie Potem innym razem jestem na silowni czy basenie kort czy gram w pilke z kumplami to ona ogarnia w domu Jak sie che mozna wszystko

Gość gość
Jak masz kota to nie sama. A masz chociaż zabezpieczony siatką balkon, żeby ci ten kot nie wypadł? Bo jak ci wypadnie to będziesz w czarnej d/u/p/i/e i samotna tak naprawdę :-(

Gość zenonzelei
Polecam książkę Heidegger " Bycie i czas" nie rozwiąże ona twoich problemów ale pozwoli zrozumieć.

Gość gość
Droga autorko, spacery, zachody slonca kolacje przy swiecach, wieczory przy kominku to jest to o czym matka i zona moze tylko pomarzyc, nie mowiac o szalenstwach.ty mozesz to wszystko.pamietaj ze zycie rodzinne to wlasnie siedzenie w 4 scianach z wrzeszczacym niemowleciem i mezem z ktorym juz dawno sie stracilo kontakt.Rozmowy o dziecku i finansach.wyjscia do marketu i pediatry.kolacja w kacie na stojaco

Gość gość
chłop to dla ciebie całe życie? smutne musisz mieć życie i niskie poczucie własnej wartości :O

Gość gość
No właśnie. Chłopa nie kupisz na allegro ani żaden kurier ci nie dostarczy, po co narzekać ??? Kolejna, która dała sobie wcisnąć ciemnotę, że baba bez chłopa nic nie warta i nie ma po co żyć :-(