Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajdę męża ani normalnego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Czas nastawić się na staropanienstwo, bo chyba nie umiem dokonywać dobrych wyborów, a i wydaje mi się, że moje serce się zamyka.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
To tak jak ja

Gość gość
O co chodzi z tym normalny?

Gość 7x7
Pomarudzisz i ci przejdzie. ;)

Gość gość
Jak jestes rozwiazla lub masz wygorowane wymagania to nie znajdziesz takiego normalnego nawet majac 20 lat

Gość gość
Normalny w sensie facet bez większych problemów. Rozwiazla raczej nie jestem, miałam malutko partnerów lozkowych mimo wielu okazji. Co do wymagań to mam raczej takie jak przeciętna kobieta, myślę że nie są jakieś specjalnie wygórowane. Po prostu nie mam ochoty wiecznie wyciągać kogoś z dołka skoro sama sobie jakoś radzę i z wieloma trudnościami musiałam się praktycznie sama zmierzyć, a często niestety przypada mi rola Matki Teresy dla zagubionych chłopców.

Gość gość
Nie jesteś z tym sama. Wiesz jak bardzo pragnę poznać wartościową kobietę, która później zostanie moją żoną? Jeszcze jak będzie chciała mieć ze mną dzieci, to już będę bardzo szczęśliwy

Gość gość
Chyba jednak łatwiej znaleźć taką kobietę niż faceta :(

Gość gość
gość dziś Daj maila

Gość gość
normalnych mezczyzn nie ma !

Gość gość
czyli jestes przechodzona, malo partnerow hahhaahhaahhaahahahhahahahahaahhhhh tylko dziewica ma szanse na porzadnego

Gość gość
Nie podawajcie mejla. Psychopaci tu siedzą. Udają fajnych i łowią samotne i zakompleksione dziewczyny w necie.

Gość gość
Ja tez 28 i dochodzę do takich wnioskow. Wszyscy fajni, normalni, juz dawno zajeci.

Gość gość
Ja poznaję facetów to tak, jest fajny i ciekawy to olewa mnie po kilku spotkaniach bez slowa wyjaśnienia, ale najprawdopodobniej spotykal sie z wieloma jednoczesnie. Albo w drugą stronę zainteresowani mna, ktorzy ze spotkanja na spotkanie chca coraz wiecej czasu, uwagi, bliskosci i mnie to odpycha. Nie chce desperata nie chce olewacza. A takiego normalnego to nie moge znalezc.

Gość gość
18:38 jaja sobie robisz prawda?

Gość gość
U mnie podobnie, 26 lat skończone i szczęścia do facetów brak. Same przelotne znajomości. Ostatnio myślałam, że już trafiłam normalnego i rzucił mnie bez słowa wyjaśnienia. Do tego mieszkam w dość zapyziałym mieście wojewódzkim Kielce i tu dziewczyny w moim wieku już idą do ołtarza. Mnie się aż tak nie spieszy, bo uważam że to jest naprawdę młody wiek na ślub, ale fajnie by było mieć faceta...eh

Gość gość
18.35. A ja uważam odwrotnie. Nikt normalny, z jakimiś horyzontami w życiu nie żeni się młodo. Najwcześniej związki tworzą i żenią się przeciętniacy którzy tylko z kimś do pomocy potrafią pokierować swoim życiem. ..taka prawda

Gość gość
18:01, nie wiem czy jesteś autorką i w jakim celu potrzebujesz mojego maila, ale jeżeli chcesz popisać, to podaj mi swojego, a ja odezwę się wieczorem

Gość gość
18:55 Trochę tak trochę nie. Moj aktualny ukochany (do którego wzdycham) ozenil sie majac 21lat. Zrobił fantastyczna karierę i nadal ma ambicje. Nie uważam go za przegrywa. Przystojny, wesoly, uroczy, zadbany.

Gość gość
hahaha no dokładnie autorko za czym ty tęsknisz ! w moim otoczeniu chłopaki dopiero po trzydziestce myślały o ożenku (fakt że ożenili się z młodszymi, takimi tuż pod 30tke) ale za to jak już zechcieli to szukali żon intensywnie, więc na pewno i ciebie jakiś ustrzeli : ) na studiach i po studiach brali ślub wyłącznie nieudacznicy którymi najpierw mama musiała się opiekować a potem żona, samemu zero odpowiedzialności : ) nie prawda że niby im szybciej się ożenił tym lepsza partia z niego była, serio !

Gość gość
19.02. Nie masz do czego wzdychać. Nawet jeśli zrobił karierę i jest uroczy, to wiek ożenku świadczy o tym, że on ma źle w głowie. Ewentualnie toksyczna mamuśka lub dziewczyna wmówiły takiemu gówniarzowi że trzeba się żenić, co też by świadczyło, że jest mameją podatną na manipulacje

Gość gość
Ja też mam nikłe szanse w znalezieniu chłopa, dzieci nie chce mieć a tu większość facetów chciałoby potomka :( Podobno teraz jest taka MODA na ślub w młodym wieku. 21-24 lata.

Gość gość
NORMALNY czy bez problemow z glowa, zdrowy psychicznie, bez odchylow od normy, majacy zdrowe podejscie do zycia, zwiazkow, i kobiet, potrafiacy kulturalnie rozmawiac z ludzmi

Gość gość
moda ? Chyba wpadka! w wieku 21 do 24 lat wzięły ślub same ciemnoty, które nie wiedziały co to antykoncepcja

Gość gość
19:09 on twierdzi, ze zakochal sie w niej, maja dziecko, które pojawilo sie bardzo szybko, on jest naprawdę ogarnietym facetem. U mnie w pracy wszyscy przystojni faceci ozenili sie mlodo i juz maja dzieci a sa ledwo po 30stce. A ci co maja 26lat i wiecej i nadal sa sami to dziwacy albo imprezowicze.

Gość gość
O mejla nie prosila autorka tylko jakis czubek. Mnie tez kiedyś prosił potem wysylal zdjecia czlonka, zdjecia kupy i wirusy!

Gość gość
19.12. Człowiek o zdrowym podejściu do ludzi, do świata, do kobiet nie ożeni się przedwcześnie. Jestem zdania że to najbardziej wybrakowane egzemplarze najszybciej się żenia, bo żona ma im kompensować ich własne braki. Przeciętny ciągnie do przeciętniaka a najbardziej wartościowi ludzie czekają aż znajdą kogoś na swoim poziomie.

Gość gość
19.17 to że się ktoś szybko zakochał i że bardzo szybko chciał dziecko, to takie ładne wytłumaczenie na wpadkę : D nie wiedziałaś? : p