Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajdę męża ani normalnego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Jak patrzę na związki znajomych to nie mam ochoty na własny.

Gość gość
To wy nie wiecie że najbardziej postarzają ciąże, porody i usługiwanie Stachowi przez 10 lat. Czyt-od matury do trzydziestki? :D Jakby Stachu ją rzucił to gdzie by ona z takim ciałem i zmarchami znalazła drugiego, prędzej jakaś zgrabna i ładna panna znajdzie, stąd tu takie gadanie z zazdrości że po 20-tce każda się starzeje :D

Gość gość
23:20 prawda. Mam 2 znajome po 30. Ta, która ma dzieci i męża ma zmarszczki i wygląda na 35+. No, ale jak ona zapiertala w domu jak mały samochodzik to co się dziwić? Jaśnie pan mąż z tych, których trzeba obsługiwać.

Gość gość
Mam 22 lata, podrywaja mnie czasem 30latkowie, ale wole rowiesnikow. Moga sobie tacy wolec mlodsze, ale jednak dla mnie to zupelnie inny etap w zyciu, czesto mnie nie pociagaja. Jestem dosc niedojrzala i nie mam ochoty na rodzenie dzieci takiemu 30latkowi brrrrr. Jeden ktory znalam ciagle mi gadal, ze chce dziecko i bylo widac, ze jestem dla niego krowa rozplodowa albo ladnym cialkiem do ********* Zwiewalam w podskokach. Nie mowie, ze kazdy taki jest, ale akurat trafilam na taki przypadek. Tacy 30 latkowie samotni, co patrza w moja strone od razu wydaja mi sie niedojrzalymi arogantami co za przeproszeniem wyzej sraja niz d**e maja. Moga sobie znalezc, ale idiotke z zerowym poczuciem wlasnej wartosci.

Gość gość
to teraz mi powiedzcie jak można najpiękniejsze młode lata życia zmarnować na śluby i dzieci ? W wieku takim jak autorki to się najlepiej dopiero rozglądać za kimś za kogo ewentualnie za kilka lat można wyjść : D a wcześniej należy sobie po prostu POŻYĆ na luzie, bez bagażu życiowego. no ale oczywiście j****a presja społeczna robi swoje : |

Gość gość
Ja za mąż wyszłam będąc dopiero w wieku autorki, bo będąc mężatką w młodszym wieku czułabym się po prostu nieszczęśliwa.

Gość gość
23:28, jestem Twoim rówieśnikiem. Nie zrozum źle mojej propozycji, ale może chciałabyś trochę popisać? Szukam po prostu miłości. Oczywiście pisanie koleżeńskie i niezobowiązujące narazie. Tylko dla jasności ja bardzo chce mieć dzieci, nie znaczy, że w tym wieku, ale tak za kilka lat, to bardzo bym chciał

Gość gość
Ja tez wygladam na mniej, mam 26 lat a dają mi 20-23 max. No ale nie jestem po zadnych ciazach, męża nie mam, odżywiam się zdrowo, nie pale i nie pije, mam młodzieńcze rysy twarzy i poniekąd ,,zapracowalam" sobie na taki wygląd ;). I jak patrzę na dzisiejsze związki to odechciewa mi się posiadania męża a juz tym bardziej dzieci...

Gość gość
Mozecie sobie wolec co chcecie ale i tak jestescie bierne i nie zaprosicie mezczyzny na randke

Gość gość
Jego zona jest atrakcyjna, jesli dwoje ludzi mialo szczęście spotkac sie w młodym wieku to czemu nie? Wzieli slub od razu. Ja znam mase pare,ktore poznaly sie tez majac te 20lat, tez sa razem z 10lat tyle,ze po slubie dopiero 2-3 lata. To co za roznica ślubem czy bez skoro i tak sa razem?

Gość gość
23:45 znowu desperat Co do podrywania duzo mlodszych to sie zgadzam. Ja mam niby te 27,chcoiaz wszyscy mowia ze wygladam na kilka mniej. I nic mnie tak nie denerwuje jak stary kawaler, 35+ktoru myśli że ma szanse a jak olewam to mnie obraza. Ja nie chce starego dziada z nieswiezym.oddechem.

Gość gość
Uu, kobieto, ile kobiet w wieku 27-28 lat leci na takich facetów 35+, to głowa mała. Chcą już stabilizacji, a ci faceci mogą im ją dać. Zresztą pewnie ty też za chwilę zakochasz się w taki i twoje "mundrości" przestaną istnieć.

Gość gość
Ale wy p*********e głupoty że głową mała. Najlepszy jest podział na super życie przed ślubem i wszelakie klęski po ślubie.

Gość gość
łączyć się w pary i wzajemnie kochać

Gość gość
Zostan lesbijka;p