Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiundz krzyczy, że teraz za chrzest to pincet.

Polecane posty

Gość gość

Bo jest pincet.

Gość gość
Bo księciu mówi, że teraz jest drożej. Jak w Biedrze drożej to u nich tez

Gość gość
Gdzie niby tak jest lewaku? Ja chrzciłam czworo dzieci i nikt ode mnie nie oczekiwał żadnych datków. Również za ślub kościelny nie płaciĺam NIC.

Gość gość
Chyba dziecko księdza miało takie zniżki albo o jakiejś innym wyznaniu niż rzymsko-katolickie piszesz.

Gość gość
22.24 Prosze podaj mi namiary na tego ksiedza ? Mamy 3 dziecko. Nie mamy slubu. Chcielismy wziac slub jesli mozna by byoo za darmo, a za chrzest bysmy zaplacili. W miescie wszyscy odmowili jedynie po nizszej cenie za slub 800zl i chrzest 300zl. Znalezlismy ksiedza na wsi, ktory tez zrezygnowal. Moze mieszkasz niedaleko. Jesli cos podam email daj znac. Mowie powaznie. Zakladalam tu nawet niedawno temat

Gość gość
Po co pchacie się na siłę do pedofilskiej sekty?

Gość gość
A ja na pierwsze nie dostałam pincet, to i ksiądz nie dostał :-D

Gość gość
Nie ponizaj sie przed tymi gejami i pedofilami. Nie chce to niech spiertala.

Gość gość
Nam się ksiądz trafił z powołania. Jak widzi że komuś się nie przelewa to pogrzeb, ślub, chrzest za darmo odprawi. Kiedyś była sytuacja że rodzice z parafi opiekujący się swoją niepełnosprawną córką mieli jeździć na rehabilitację, popsuł im samochód ten się dowiedział to oddał im swoje auto a potem sam jeździł jakiś czas autobusem.

Gość gość
U nas ślub 1500, pogrzeb 1200, chrzest 300

Gość gość
Bboze jakie sku zeby slubu nie oddac za darmo jak ktos chce ale wymagac tego.

Gość gość
dziś x To brzmi jak fikcja ;)

Gość gość
Moja ciotka chowała swojego męża była w trudnej sytuacji finansowej ale trafił się ksiądz nie z powołania, chciwy dziad co wołał 500 i koniec. Ciotka się wkurzyła poszła do innej parafii w mieście i ksiądz gdy dowiedział się od niej, że krucho u niej z pieniędzmi powiedział, że pochówek co łaska. Więc dała mu 100 zł i było ok. Także jak masz w parafii księdza nie z powołania to idź do innej parafii. Pamiętaj, że sam papież mówił, że cenniki za sakramenty to bluźnierstwo przeciw Bogu.

Gość gość
dwa lata temu za pogrzeb mamy ksiadz wzial 800 zlotych , msza i pogrzeb odwalony po lebkach , ksiadz wymruczal znudzony standartowa bablanine , ( mialam wrazenie ze za kare , bo mama zyczyla sobie byc spopielona ) najbardziej w*****alo mnie to czytanie z ksiazki , takie bla bla bla bez zastanowienia tylko jechal z tej ksiazki i caly czas jak bylo w ksiazce , cialo Joanny, cialo Joanny , nosz KURFA , nie mogl s******l podniesc lba i zabaczyc ze ciala nie ma i np powiedziec prochy Joanny PO MSZY ZAPROSIL NAJBLIZSZA RODZINE DO KANTORKA JAKIEGOS i przedstawil nam cennik wszelakich gusel np namawianie mszy za zmarla , rozaniec za zmarla , no wiecie zeby mamie tam po drugiej stronie dobrze bylo hehehehehehehehe

Gość gość
gość dziś Niewiarygodne ale prawdziwe :) Kiedyś się postawił Biskupowi potem chcieli go wywalić z parafii, ludzie się zmówili pod plebanią gdy tamten miał przyjechać rozprawić sie z księdzem jak zobaczył co się szykuje to nawet z samochodu nie wyszedł tak szybko jak przyjechał to jeszcze szybciej odjechał.

Gość gość
do gość wczoraj - od ciebie nie brał bo widać dobra z ciebie aparatka jak tyle naklepałaś bachorów

Gość gość
gość wczoraj Gdzie niby tak jest lewaku? Ja chrzciłam czworo dzieci i nikt ode mnie nie oczekiwał żadnych datków. Również za ślub kościelny nie płaciĺam NIC. xxxxxxxxxxxxx A gała na zachrystii, to NIC? Mąż wie?

Gość gość
Ja za pogrzeb męża placilam 600księdzu i 500 organiscie. Złodzieje jepane. Pogrzeb na wsi, gdzie są wszystkie groby. Jeszcze k***s z taca chodził jakby mało dostał.

Gość gość
o w morrrde , to tylko organista zostac :o kilka pogrzebow w miesiacu i ......no i pewnie nieopodatkowane to 500zlotych co laska oczywiscie:)

Gość gość
Niestety u nas podobnie. Ksiądz chce kasę i to nie mała. No ale nie ma jeszcze wezwań za brak daniny po kolędzie jak gdzie nie gdzie.

Gość gość
Za to wezwanie powinno sie isc do sadu

Gość gość
Mam przyjaciela ktory byl w seminarium, teraz to facet po 50 i do dzisiaj pluje sobie s brode ze zrezygnowal, dzisiaj mialby wszystko, dom, auto, kase , d**y na boku i zero odpowiedzialnosci A co ma ? Stres, rodzina, zona, dzieci, podatki, raty i siwe wlosy

Gość gość
Dlaczego dajecie wyłudzać na sobie od czarnych kasę :/ nie ma cennika, może co najwyżej powiedzieć co łaska a Wy w dobrej woli sypnąć 50 zł. Jeszcze bym zjebała takiego, co by kasę na mnie wołał

Gość gość
To nie ksiundz, ty do kościoła bezbożniku nie chodzisz, to skąd możesz wiedziec, co ksiundz krzyczy.

Gość gość
Ksiundz krzyczy dużo a g****o wie o życiu :P jest grzechem robienie z księdza bożka