Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się

Polecane posty

Gość gość

Dwudziestoparoletni chłopak. Jest przystojny, rozsądny i baaardzo sexi. Myślę, że mogłabym z nim być. On by chciał.. Blisko - zawsze było fajnie (no nie tak blisko jak myślicie :P), ale ten niesamowity feeling i jego poczucie humoru.. podobał mi się. Poznaliśmy się w pracy. Jest 10 lat młodszy, czy to dużo?

Gość gość
Dzisiaj taka moda bierz go jak mlodszy

Gość gość
Ty masz pod 40dzieche?

Gość gość
Gdyby był starszy to jednak byłoby lepiej. Tylko dlatego,że jest aż tak młody zastanawiam się czy to miałoby sens na dłuższą metę. Bardzo się mu podobam wiem, ale chyba jest za młody. No ale nie ma też między nami chorych relacjii.. a to jest chyba najważniejsze.. na to wygląda.

Gość gość
gość dziś 10 lat więcej od dwadzieściaparę to chyba jeszcze nie 40 co? ;) A nawet gdyby to co??

Gość gość
Aha, na początku uważał, że jesteśmy rówieśnikami mniej więcej :P Żadna ciocia ;)

Gość gość
Za młody. I za infantylny. :) ale fajny z niego chłopak i będzie super mężczyzna.. a przede wszystkim dobry człowiek i pracowity. Brakuje mu wiedzy, choć jest inteligentny, bardzo bystry, naprawdę słodki, supersympatyczny i przystojny.. ma też dobry wzrost, prawie 2 metry ;) jest ogromny :D

Gość gość
Znajdzie się kto inny, w bardziej odpowiednim wieku ;)

Gość gość
W sumie byłby i kolejny.. nawet adwokat :D ale miły i jeździ na harleyu :D

Gość gość
ty jesteś za młoda na rozum, gdyż uzywasz anglikanizmu - to się zakochaj kulfo po angielsku - zrób mu loda, dziecko i mów mu aj low ju. spiertalaj szmato