Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieszkać z dala od ludzi. Jakieś Bieszczady, Mazury, Podlasie

Polecane posty

Gość gość

gdzie najlepiej uciec przed ludzmi?

Gość gość
Gdzieś gdzie miałabyś prace chyba że jesteś emerytka

Gość gość
Ludzie są wszędziieee i nie uciekniesz od nich ;-) Ja pochodzę z Mazur. z małej miejscowości( jak to się ładnie mówi, gdzie psy doopami szczekają) i powiem Ci, że większość młodych ludzi stamtąd ucieka, w poszukiwaniu lepszego życia, dobrej pracy. Wielu moich znajomych wyjechało za granicę, ja sama mieszkam pod Warszawą. Brakuje dobrego przemysłu, rozwija za to branża turystyczna, hotelarska, gastronomiczna. W sezonie roi się od turystów. Mikołajki, Giżycko, Mrągowo...wszędzie tłok. W ciągu roku, jak nie masz znajomości, nie zaczepiłaś się w dobrym miejscu to jest ciężko żyć. Chciałabyś być pokojówką w hotelu albo srzedawać w sklepiku?Chyba nie. Nie wiem jakie masz wykształcenie ale jak nie lubisz to będzie ciężko.

Gość gość
*nie lubisz ludzi

Gość gość
Ale ja nie pytam o pracę tylko gdzie uciec przed ludzmi w jakim regionie sie moge zaszyc. Praca nie ma tu znaczenia, prosze na temat.

Gość gość
to ty zakładałaś temat o zawodzie dla kogoś kto nie lubi ludzi? ;-) szukaj po małych dziurach, pełno takich w miejscach jakie wymieniłaś.

Gość gość
Marzę o czymś takim, ale to możliwe albo na emeryturze albo jakbym miała jakiś wolny zawód.

Gość gość
Nie zakładałam. Ja już mam prace i nie stanowi ona zadnej przeszkody zeby zaszyc sie na odludziu.

Gość gość
To zamieszkaj w jakiejś głuszy - w kazdym miejscu, które przytoczyłeś znajdziesz taka pustelnie (no moze na Mazurach jest jednak gęstsze zaludnienie). Ale w życiu bym nie chciała mieszkać sama, gdzies w środku lasu..brrrr