Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet unika spotkania w realu

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta na czacie z innego miasta piszemy gadamy na skype od dwóch miesięcy wyznaje mi miłość itp ale nigdy nie dochodzi do spotkania zawsze mu coś wypadnie wysyła mi swoje zdjęcia. Ale nigdy nie chce włączyć kamery abyśmy się zobaczyli. O co mu chodzi????

Gość gość
Jest kimś z twojego otoczenia ale nie chce się zdradzić. Dziwne, przecież w końcu zechce dotknąć tej kobiety...

Gość gość
pewnie wysyła ci jakieś fotki z neta a w rzeczywistości jest wyłysiałym grubaskiem

Gość gość
Może nawet i swoje zdjęcia wysyła ale tylko takie na których względnie wygląda. Pewnie ma jakiś defekt wyglądu i stąd takie kombinacje. Może to być nadwaga, zez, krzywy nos, pryszcze itp. więc daje zdjęcia na których tego nie widać.

Gość gość
Ja tak pisalam z facetem przez 9 miesięcy tez unikał spotkania jak ognia.Ciągle wymowki itp.W końcu postawilam sprawę na ostrzu noża ze albo jutro idziemy na spacer albo mam dość tego ciągłego unikania.W końcu się spotkalismy,facetowi nie czego nie brakowało tylko poprostu był strasznie nieśmiały i przyznał ze stres go parlizowal bo poprostu nie miał nigdy dziewczyny ,nie chodził na randki itp.Od 2 lat jesteśmy razem,wiec może w tym przypadku to tez nerwy przed tym jak wypadnie?

Gość gość
Ja mogę za niego się spotkać