Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodnik 33 lata ma jeszcze szansę na miłość?

Polecane posty

Gość gość

Czy została tylko ręką albo roksa

Gość gość
po co ci roksa czlowieku zarejestruj sie na portalu radnkowym tu https://firead.org/link/15/40464853 moj login to natalia22x znajdz mnie i napisz ze z kafeteri piszesz moze sie poznamy

Gość gość
jak masz kasę to tak, zawsze jak nie masz dzieci to raczej też, nawet jak z kasą gorzej nowa partnerka czasem nie chce, aby twoje "poprzednie" życie (eks + dzieci) miały wpływ na obecne szczęście

Gość gość
Nie mam dzieci, ale gdzie to miłość można znaleźć bo póki co to 20 latki się za mną oglodaja. A ja szukam jednak kogoś w podobnym wieku...

Gość gość
poszukaj babeczki po 25 r. życia, są po studiach, bardziej ogarnięte i chcące się ostawić, a do tego różnica wieku też akceptowalna a jak chcesz 30. to raczej w większych miastach, w mniejszych już pozajmowane więcej wychodź do ludzi, nie siedź w chałupie ;)

Gość gość
ale jak nie masz dzieci to plus, bo poprzednie małżeństwo nie będzie miało wpływ na nowy związek:) nowa babka pewnie nabędzie podejrzeń co do przyczyny rozwodu z twoją pierwszą, więc coś przekonującego będziesz musiał wymyślić, albo powiedzieć prawdę,tak żeby nie wyjść na je*akę, psychola, oprawcę, itp.

Gość gość
Zwolenik zmarszczek, obwisłych cycków i cellulitu i narzekania się znalazł chyba bo to przychodzi w pakiecie kobieta w podobnym wieku jak byś nie wiedział. Po co ci taka stara baba. Człowieku, jak jest jakaś chętna 20tka to bierz i się nie zastanawiaj.