Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straculam powodzenie w ciągu roku

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumie czemu tak jest...mam 26 lat i nie nam powodzenia juz, ale jeszcze rok temu jak miałam faceta widziałam ze podobam się innym, slyszalam komolementy, teraz jestem sama i nawet na ulicy nie widzę juz tych dłuższych spojrzeń facetów co kiedyś, jeśli juz się obejrzy to jakiś w średnim wieku ale faceci w podobnym wieku spojrza z obojętnością przez pol sekundy...może mija atrakcyjność podnosiło samo to ze ide z fscetem za rękę? Jak byłam zajęta= atrakcyjniejsza?Nie zmienilam sie wcale w ciągu tego roku, teraz latem wyglądam nawet lepiej niż zima bo ładnie się opalilam, mam fajne ciuchy, jak zawsze dbam o siebie, maluje się ale nie mocno, mówią, ze jestem ładna i do tej pory nie narzekalam na brak zainteresowania, a teraz... Czuje się jak jakas locha. Zastanawiam się skąd ten przełom i nie ukrywan ze jest mi przykro, mam wrażenie ze już nikomu się nie podobam mimo ze sama jestem zadowolona ze swojego wyglądu :(. Ma ktoś tak samo?

Gość gość
*może moja atrakcyjność podnosiło samo to ze ide z facetem za reke? Sorry za błędy

Gość gość
No gratuluję jaka dokładność w ciągu roku a podasz jeszcze godziny i minuty

Gość gość
Co roku się zmieniamy, w sumie może tez być tak że jeszcze wyladniejesz więc głowa do góry. Wygląd zmienia się całe życie moja uroda też ma swoje wzloty i upadki

Gość gość
Liczy się charakter a nie wygląd. Może przestałaś się uśmiechać?

Gość gość
A dlaczego tak jest ciężko mi powiedzieć ale w urodzie nawet niuanse mają znaczenie a można wyglądać jednego dnia lepiej innego gorzej nie mówiąc o lepszych czy gorszych miesiącach czy nawet latach. Niektórzy z wiekiem brzydna ale niektórzy też brzydna lub pięknieja w zależności od różnych czynników jak styl życia stres itd.

Gość gość
np. ja tez mam lata kiedy mam większe powodzenie lub mniejsze nie wiem od czego to dokładnie zależy. a także dni kiedy wyglądam tak że każdy się ogląda albo praktycznie nikt

Gość gość
O proszę, co za zbieg okoliczności, że trafiłam na ten temat bo akurat wczoraj naszły mnie podobne przemyślenia w stosunku do własnej osoby.

Gość gość
Facecie się gapia na każdą którą od diabli minimalnie brzydza i która nie wygląda jak karakan. Jesli dla was to wyznacznik powodzenia to fajnie macie :D

Gość gość
To moze byc wyznacznik odnosnie atrakcyjności,na przecietne kobiety faceci nie patrza.

Gość gość
Ja mam odwrotnie, ale jestem facetem. Z roku na rok mam coraz większe powodzenie i czasem załuje ,że jestem w związku. Obecnie mam 29 lat i w sumie akurat ja widzę zmiany, wyszczuplałem na twarzy i ogólnie w sumie też, odcień mojej skóry jest jakiś ciemniejszy, a wcale się więcej nie opalam, mam mocniejszy zarost. Moi rówieśnicy z kolei poszli w innym kierunku i są okrągli i zalani tłuszczem, jacyś zaniedbani. Ale kiedyś to ja byłem brzydal ,a oni piękni, życie jest jednak sprawiedliwe :P

Gość gość
opalasz się? masz powodzenie u tandeciar

Gość gość
12.08 to fajnie ale niestety większość facetów ma tak jak Twoi koledzy...

Gość gość
11:55 Faceci oglądają się za byle spódnicą czy cyckami, nie jest to żadnym wyznacznikiem. Autorko Będąc w związku pewnie emanowałaś szczęściem i dlatego zwracałaś uwagę, ja tak miałam kiedy uwikłałam się w romans, byłam w ciągłym kontakcie z nim, wciąż byłam podniecona (dosłownie mokra), uśmiechnięta, chichocząca i wyraźnie widziałam wzrost zainteresowania...

Gość gość
13.32 no właśnie nie, tak na prawdę nie byłam szczęśliwa bo nie kochalam go, bardziej udawalam szczęście :( ten facet był w porządku, nie brzydki tez. Myślę ze właśnie inni mogli mnie uważać za kobietę z wyższej polki skoro ,,ktoś ja chce", skoro ma faceta. Teraz jestem sama i dość często jezdze na zakupy z rodzicami i chyba słabo to wygląda, może inni jak mnie widza z rodzicami (bo gdybym miała faceta to raczej z nim bym pojechała do sklepu, jak inne pary) to moje ,,notowania" w och oczach spadają...może to głupie myślenie ale cos tak czuje. Szukam po prostu przyczyny tego.

Gość gość
przyczyna jest taka, ze mlodsza z kazdym mijajacym dniem sie nie robisz. spojrze prawdzie w oczy - nie masz wypisanych na czole wszystkich swoich wad i zalet, calej swojej charakterystyki, fizyczna atrakcyjnosc jest glownym czynnikiem powodzenia. w pewnym wieku zaczyna sie ja tracic i nawet operacje plastyczne moga conajwyzej na pewien czas ten proces wstrzymac.

Gość gość
A ja, w internecie, powyżej 38 juz mnie bardziej olewają kobiety. Na czaterii już się nie odzywają, nie zaczepiają, bo cyferka przeskoczyła. W realnym świecie bez zmian.

Gość gość
To Ci napiszę, jak to jest. Gdy miałaś faceta, to byłaś zakochana, a każda zakochana szczęśliwie dziewczyna jest śliczna: oczy jej błyszczą, wszystkie rysy twarzy wyrażają szczęście, usta są lekko uśmiechnięte, krok sprężysty, pewność siebie. To przyciągało facetów.

Gość gość
23.58 no właśnie nie, bo go nie kochalam i tak na prawdę nie byłam szczęśliwa (ale to był dobry materiał na faceta i myslalam ze z czasem przyjdą uczucia- nie przyszły więc zerwalam). Wiec tu nie o to chodzi...

Gość gość
Coś się zmieniło w twojej postawie, nastawieniu psychicznym pewności siebie. Może jak chodziłaś pod rękę z facetem, to dawało ci poczucie pewności siebie, które bez tego siadło. Ludzie wyczuwają takie niuanse.

Gość gość
12.31 no właśnie nie, starań się być pewna siebie, teraz wyglądam nawet lepiej niż jak miałam faceta wiec nie chodze jakąś zskompleksiona, nie unikał wzroku facetów, nie spuszczam głowy na dol, a oni i tak spojrza obojętnym wzrokiem, czuje się jak zapuszczona, gruba karyna :( choć wiele osób mi mówiło ze jestem ładna...ale mam wrażenie ze patrzą obojętnie bo nie jestem idealna, może oni maja przesyt widoku pięknych kobiet które maja większy biust niż ja, dłuższe i grubsze wlosy wiec ja na ich tle blado wypadam :(.

Gość psychiczne tortury uliczne
uwielbiam ignorować laski na ulicy, nawet na nie nie zerkać, udawać że są niewidzialne, to jest dla nich gorsze niż tortury buahahahaha, głupie pipy zawsze szukają uwagi i gdy nie dostają to tragedia dla nich, potem szukają szybko lustra bo chcą sprawdzić co z nimi nie tak, żałosne hahaha

Gość gość
ciekawe masz fantazje. a kim ty wlasciwie jestes? wabisz sie jakos?

Gość gość
04.29 aż tak nienawidzisz kobiet frustracie? :D

Gość gość
Tu chodzi o seks!! Widziałem wyraźną różnicę na mojej koleżance kiedy to robiliśmy a kiedy był dłuższy okres przerwy

Gość psychiczne tortury uliczne
gość dziś 04.29 aż tak nienawidzisz kobiet frustracie? smiech.gif Zgłoś nic wspólnego z nienawiścią, po prostu ignoruje utarte schematy że trzeba się gapić na laske, a ona gdy nie dostanie gapienia to wpada w panike i to jest po prostu komiczne