Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałam, że zrobię kupę, ale jedyne co mogłam...

Polecane posty

Gość gość

to stęknąć i pierdnąć kilka razy:( Co można na to poradzić?

Gość gość
Lewatywa........

Gość gość
Też tak czasami mam :(

Gość Kafeteryjny Nostradamus
Szykuje się bąk z kleksem!

Gość gość
możesz mi oddać swoje majtki lub odkupię chętnie będę spedzał noce z nimi

Gość gość
twoja matka to k*****a

Gość gość
Mój osobisty Plan „ANTY ZAPARCIOWY” RANO (ZARAZ PO PRZEBUDZENIU) 1 szklanka ciepłej wody z sokiem z cytryny ( tu jest przepis i wyjaśnien ie dlaczego tak dobrze to działa ) chwilę później, filiżanka czarnej kawy (bez mleka, może być z odrobiną naturalnego miodu), jeśli ktoś nie pije kawy, może być zielona lub biała herbata. ŚNIADANIE Omlet z 2 jajek 1 kromka pieczywa żytniego na zakwasie 3 kiszone ogórki II ŚNIADANIE 1 szklanka koktajlu ( kefir naturalny+owoce:maliny, jagody, truskawki) Kefir jest idealnym jedzeniem na chory układ pokarmowy. Zawiera więcej dobrych szczepów bakterii niż jogurt. W jednym kubeczku znajduje się od 5-70 mld dobrych bakterii. Liczba ta zależy od marki kefiru. Im bardziej naturalny i lepszy, tym bakterii jest więcej. Kefir jest też napojem „długowieczności”.Mieszkańcy Kaukazu piją go codzienne i żyją po 100 lat! OBIAD Kawałek chudego mięsa, może być pieczony kurczak Trochę gotowanych warzyw, porcja wielkości dłoni (kalafior, marchew, brokuł) Porcja surówki z kiszonych warzyw (może być kapusta, marchew, kiszony kalafior czy brokuły) co drugi dzień zielona sałata z oliwą z oliwek. Staram się aby obiad był ubogi w węglowodany. Jem go zazwyczaj około 16-17 i nie potrzebuję już tak dużo energii. Zauważyłam, że taki zestaw pozwala mi utrzymać szczupłą figurę. Tak przygotowany posiłek, nie powoduje skoków insuliny, a brak produktów bogatych w gluten dobrze działa na cały układ trawienny. PODWIECZOREK Duże jabłko NOCNA PRZEKĄSKA Kilka orzechów włoskich. Mogą być migdały lub orzechy brazylijskie W ciągu dnia należy wypić około, 2,5 litra wody. Jesienią i zimą może to być ciepła wodaq z dodatkiem soku z cytryny. Taki jest mój plan żywieniowy, ułatwiający wypróżnianie. Działa na wszystkich moich znajomych i przyjaciół. Jeśli masz jakiekolwiek problemy z wypróżnianiem, masz gazy, wzdęty i napuchnięty brzuch możesz wypróbować mój sposób.

Gość gość
Sraj Polaku Sraj , na ten wolny kraj. Lecą goowna niby kluski, naród polski a rząd ruski.